UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!.. BEŞTEPE'DE TARİHİ ZİRVE SONA ERDİ!.. İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER!..

SON DAKİKA!.. BEŞTEPE'DE TARİHİ ZİRVE SONA ERDİ!.. İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER!..

SON DAKİKA!.. BEŞTEPE'DE TARİHİ ZİRVE SONA ERDİ!.. İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve önerilerini almak üzere, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildiler.

Beştepe'deki toplantıya önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gitti. Muhalefet liderlerinin ardından Yıldırım da Beştepe'ye vardı.

İLK KEZ KÜLLİYE'DELER

Muhalefet liderleri Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından ilk kez Külliye'ye çıktı. Zirve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında 3 partinin bir araya geldiği ilk toplantı olacak.

BEŞTEPE'DEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ



TARİHİ ZİRVE 2 SAAT 40 SAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, MHP lideri Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Saat 14.06'da başlayan kabul 2 saat 40 dakika sürdü.

İLK OLARAK BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM GELDİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen ilk isim Başbakan Binali Yıldırım oldu. Başbakan Yıldırım'ın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na art arda giriş yaptı.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTARİHİ  ZİRVE  BEŞTEPE