UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLERİN BİRBİRİNDEN FARKLI VE HER BİRİNİN ANLAMI OLAN DÖVMELERİ!.. EN DİKKAT ÇEKEN DÖVME KİME AİT?..

ÜNLÜLERİN BİRBİRİNDEN FARKLI VE HER BİRİNİN ANLAMI OLAN DÖVMELERİ!.. EN DİKKAT ÇEKEN DÖVME KİME AİT?..

ÜNLÜLERİN BİRBİRİNDEN FARKLI VE HER BİRİNİN ANLAMI OLAN DÖVMELERİ!.. EN DİKKAT ÇEKEN DÖVME KİME AİT?..

KIVANÇ TATLITUĞ

Ünlü oyuncunun sol kolunda, "Beni sadece Allah yargılayabilir" anlamına  gelen "Only Allah can judge me" yazıyor. 32 yaşındaki Tatlıtuğ'un diğer kolunda ise renkli bir ejderha dövmesi mevcut.

WESLEY SNEIJDER

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızının göğsünde İncil'den alınan "Ölüm gölgesi vadisinde gezsem bile kötülükten korkmam" sözleri dövme olarak yer alıyor. 32 yaşındaki futbolcu, kollarında da pek çok farklı dövmeye sahip.

MURAT DALKILIÇ

Soyadını kolunda taşıyan 32 yaşındaki şarkıcı, dövmesini, "Beni büyüttü, hayata dair bildiğim her şeyi o öğretti" dediği dedesi için yaptırdığını belirtiyor.

MURAT BOZ

36 yaşındaki şarkıcının omzundaki "Polynesian" dövmesi, Okyanusya'daki bir bölgeyi simgeliyor ve geleneksel olarak sahibine güç verdiğine inanılıyor.

HADİSE

İlk dövmesini kardeşleriyle beraber yaptırdığını söyleyen Hadise, kolunda Roma rakamlarının olduğu bir dövmeye sahip. 27 Aralık 2008'i işaret eden dövmenin anlamı, ünlü şarkıcı tarafından açıklanmıyor. Ensesinde "alis volat propris" yazıyor ve bu yazı "kendi kanatlarıyla uçan kız" anlamını taşıyor. Belinde yer alan dövmesi, Tibet diline ait bir yazı. Anlamı ise "zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan" olarak biliniyor.

GÜLŞEN

40 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Varoluşun kendisini seviyorum" diyerek, bileğine ilahi aşkı simgeleyen "her şey aşktan" yazan dövmesini yaptırdı.

BARIŞ ARDUÇ

Kiralık Aşk dizisinin oyuncusu olan Barış Arduç, kolundaki dövmenin eski bir kabilenin sembolü olduğunu söylüyor.

SELENA GOMEZ

Son zamanlarda Instragram üzerinden 11 milyona yakın takipçisiyle şifreli mesajlar ve bikini selfie’leri paylaşan Selana Gomez, bu kez yeni dövmesini takipçileriyle paylaştı.

Rehabilitasyonu yarıda kesen Selena Gomez’in dördüncü dövmesi olduğu düşünülen dövme, New Yorklu sanatçı Bang Bang McCurdy tarafından yapıldı.

ADRİANA LİMA

Adriana Lima ise güzel meslektaşlarından biraz daha farklı olarak ayağının kıvrımına göre şekil alan büyük bir motif tercih etti.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÜNLÜ  DÖVME  MURAT BOZ  KIVANÇ TATLITUĞ