UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLATLIKTAN REDDEDİLDİĞİNİ DOĞRULAYAN FETÖ’CÜ ENES KANTER, SOYADINI ‘GÜLEN’ OLARAK DEĞİŞTİRDİ!..

EVLATLIKTAN REDDEDİLDİĞİNİ DOĞRULAYAN FETÖ’CÜ ENES KANTER, SOYADINI ‘GÜLEN’ OLARAK DEĞİŞTİRDİ!..

EVLATLIKTAN REDDEDİLDİĞİNİ DOĞRULAYAN FETÖ’CÜ ENES KANTER, SOYADINI ‘GÜLEN’ OLARAK DEĞİŞTİRDİ!..

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti. Enes Kanter de yaptığı açıklama ile bu haberleri doğruladı. Yaptığı yeni açıklamada Enes'in soyadını Gülen olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Oğlunun kandırıldığını iddia eden baba Mehmet Kanter, FETÖ Terör Örgütü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Enes Kanter doğruladı
Bu açıklamaların ardından Türkiye'de Twitter erişimi kapatılan ve yeni bir hesap açan Enes Kanter, bu iddiaları yaptığı açıklama ile doğruladı ve ailesinin kendisini reddettiğini itiraf etti.

İşte o açıklama;
Yaz tarih!

Ey Kainat duy sesimi

Bugün 24 senedir ana, baba, kardeş dediğim ailemi ve tüm akrabalarımı kaybettim. Kendi babam soy ismimi değiştirmemi istedi. Beni doğuran anne beni reddetti. Beraber büyüdüğümüz kardeşlerim beni artık yok sayıyor. Akrabalarım beni bir daha görmek istemiyorlar.

Vefalı, fedakar insanların gözyaşları ile büyüttüğü bu hizmet için bir Enes değil bin Enes feda olsun. Hoca efendi yolunda anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun. Bu dava uğrunda bir değil saçlarım adedince başım olsa yine veririm feda olsun.

Rabbim benim ömrümden alsın her saniyesini yiğit hocama versin.

Hizmet yolunda cennetim feda olsun, cehennemlere güler geçerim. Canım hocamın sevgisi ana, baba, kardeş bütün sevgilerin üzerindedir. Biz bu hizmeti sokakta bulmadık ki birkaç pakrudin dönme yüzünden bırakalım.

Anam babam sana feda olsun, hizmet yolunda feda olsun bu dava uğranda feda olsun.

Kimsenin zerre şüphesi olmasın. Allah (cc) sahabi ruhunu yeniden dirilten bu garip davanın garihp yolcularına sahip çıkacaktır şahlandıracaktır.

Dayanın abilerim dayanın ablalarım dayanın kardeşlerim. Sıkının dişinizi. İmtihanı kaybetmeyelim. Kazanma kuşağında kaybedenlerden olmayalım.

Bundan sonra benim anamda babamda benim kardeşlerimde dünyanın 171 küsür ülkesinde Türk bayrağını şerefle dalgalandıran o fedakar hizmet erleridir. Bundan sonra benim ailem o gözü yaşlı hoca efendimdir.

Zalimler yakın zamanda savrulup gidecektir. Sıkın dişinizi Allah bizimle beraber.

Mevlam her şeyi güzel eyleyecek. Bu davadan vazgeçilmez.

Allah var gam yok.

Enes (Kanter) Gülen

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERenes kanter  soyad  baba  mehmet kanter