UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CÜNEYT ÇAKIR’IN BABASI SERDAR ÇAKIR’DAN FETÖ İDDİALARINA YANIT GELDİ!..

CÜNEYT ÇAKIR’IN BABASI SERDAR ÇAKIR’DAN FETÖ İDDİALARINA YANIT GELDİ!..

CÜNEYT ÇAKIR’IN BABASI SERDAR ÇAKIR’DAN FETÖ İDDİALARINA YANIT GELDİ!..

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, FETÖ/PYD soruşturması ile ilişkili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) ilişiğinin kesildiği iddialarına açıklık getirdi.

TFF'de Profesyonel Hakem İşleri Koordinatörü olarak görev yapan Serdar Çakır'ın, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında federasyon ile ilişiğinin kesildiği iddia edilmişti. Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını, TFF'deki görevinden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını belirtti.
Serdar Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde yürütmekte olduğum Profesyonel Hakem İşleri Koordinatörlüğü görevimden, 14 Temmuz 2016 tarihinde karşılıklı olarak sözleşmeyi feshederek ayrıldım.
Yaşadığım kalp damar rahatsızlığı sonucu üç damarıma stent takılması ve uzun süreli seyahatler için sağlığımın elverişli olmaması sebebi ile 14 Temmuz 2016 tarihinde, hastane raporlarım ile birlikte gözlemciliği bıraktığıma dair dilekçemi ilgili kurullara ilettim. Kamuoyuna saygılarımla duyururum."

Öte yandan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu da, Çakır'ın sağlık sorunları nedeniyle ilgili raporları gerekli yerlere ileterek, görevinden ayrıldığını ifade etti.

İHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcüneyt çakır  serdar çakır