UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

BUNLAR BİR TESADÜF MÜ?

‘İnadına Aşk’ ve ‘N’olur Ayrılalım’ın ortak özelliği ‘peki şimdi ne anlatmak istiyor?’u sordurmasıdır. Diziler aynı tornadan çıktılar ve Osman Sınav imzalı. Ev ahalisi “Acaba ne anlatmak istiyor?” diye sormuştu ‘N’olur Ayrılalım’ başladığında. Yazlık romantik komedi konularından farklı bir şeyler olsun diye istemişlerdi. Fakat bunu dile getiremediler ve beklenen son oldu.

‘Rüzgarın Kalbi‘ ne yapar?

Rüzgarın Kalbi’ yazlık mı, yoksa sonbahardan hallice kışlık dizi mi? Deniz Baysal, ‘Kaçak Gelinler’de epey bir hayran kitlesi oluşturdu. Sonra TRT’de ‘Sevda Kuşun Kanadı’nda da sessiz sedasız geçti. Şimdi fragmandan gördüğümüz ‘acıklı bir hikayenin’ karakterinde. Burak Serdar Şanal böyle dalgalı uzun saçlarıyla bayağı çekici olmuş. Hislerim, dizi gittiği yere kadar gider kategorisinde. 


Mesut Yar Posta

ASKER DİZİLERİ ÇEKİLMELİ

Bir şekilde askerle yeniden ortak şefkat yakalamak ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni motive etmek için harekete geçmek gerekiyor. Sapla samanı ayırt ederek ordumuzu hak ettiği şerefli noktaya yeniden taşımak durumundayız. Bu anlamda mevcutta yoğun bir çaba da söz konusu… İşte o yoğun çabaya dizileri de dahil etsek diyorum. Misal, rahmetli Kemal Sunal’ın “Şaban Askerde” isimli efsane bir dizisi vardı. Başka bir misal; “ Emret Komutanım” dizisi izlenme rekorları kırıyordu… İşte böyle sıcak, tebessüm ettiren, içeriyi resmeden dizilerin yeniden yayınlanması veya kameraya alınmasıyla bana göre süreç hızlanacaktır. Var mı bir babayiğit yapımcı? Haydi bakalım…


Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

RTÜK’E EN ÇOK ŞİKAYET EDİLEN, AMA EN SEVİLEN!

Ipsos’un MediaCat için düzenli olarak yaptığı ‘Celebrity Güven Endeksi’nin sonuncusuna itirazım var. Çünkü 11 Ağustos’ta medyaya servis edilen anket, 30 Mayıs ve 26 Haziran 2016 tarihlerini kapsayan bir çalışma. Oysa 15 Temmuz’dan sonra çok şey değişti Türkiye’de. Aynı araştırma bugün yapılsa, öyle sanıyorum ki bambaşka bir liste çıkar karşımıza.

Keşke Ipsos, bu araştırmanın sonuçlarını elinde tutup, aynı deneklerle yeni bir çalışma yapsaydı ve  bunu “15 Temmuz’dan önce durum böyleydi, 15 Temmuz’dan sonra böyle oldu” diye açıklasaydı.

Bu haliyle yayınlandığı gün geçerliliğini yitirmiş “Celebrity Güven Endeksi” oldu.  Ayrıca, sunduğu program RTÜK’e en çok şikayet edilenler arasında olan Seda Sayan’ın yüzde 13’le dokuzuncu olması garibime gitti.  Ya Sayan’ı RTÜK’e şikayet edenlerde bir arıza var ya da Ipsos’un bin 200 deneğinde?

Bir insanın, hem en çok şikayet edilen, hem en sevilen olması sizce de tuhaf değil mi?  


Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

STOPERİN SEVGİLİSİNİ AYARTMAK

Güvenç Kurtar bana göre futbol bilgisi en yüksek, futbolcu psikolojisinden en haberdar teknik direktörlerden biri. Gelin görün ki şu anda hiçbir takımı çalıştırmıyor. Yani işsiz...

Hoca ile bizi Yenikapı mitingine götüren teknede bol bol futbol üzerine sohbet ettik. Anladım ki teknik direktörlük yapmayı çok özlemiş. Öyle ki bir ara Eskişehirsporlu futbolcu Emre Güngör'ü yanına çağırıp 'fırçayı' bastı: "Evladım, neydi o yediğiniz gol? Adam, marke edeceği santraforu öyle başıboş bırakır mı? Nasıl kaçırırsın onu arkana? Bir santraforu arkana kaçırmak demek, onun, sevgilinle seni arkada aldatması demek..."

Vallahi eski bir spor yazarı olarak çok futbol terimi duydum ama böylesine ilk defa rastladım.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV