UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!.. "ÖLÜMDEN DAHA BÜYÜK ÖLÜMLER VAR ONLAR İÇİN”

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!.. "ÖLÜMDEN DAHA BÜYÜK ÖLÜMLER VAR ONLAR İÇİN”

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!.. "ÖLÜMDEN DAHA BÜYÜK ÖLÜMLER VAR ONLAR İÇİN”

Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları:

“PKK’nın kürt sorunu diye bir sorunu yok olsa olsa, kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu vardır”

Bunların üst aklı dışarıda .Parayı veriyorlar öldür diyorlar, onlarda vuruyorlar

Ölümden daha büyük ölümler var onlar için

Türkiye’yi Irak, Suriye, Yemen, Mısır gibi yapmak için uğraştılar

Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacak

İntikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz, adaletle hesap soracağız

Darbe girişiminden ekonomi etkilenmedi

Bireysel emeklilik sistemi yasalaştı, artık vatandaş geleceğe yatırım yapacak.

Kan döken, can alan terör örgütlerini bir kez daha lanetliyorum. Dün PKK tarafından şehit edilen polislerimiz, evvelsi gün Şırnak Beytülşebap Gençlik Kolları Başkanımız şehidimiz Naci Adıyaman kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Dün Diyarbakır'da trafik denetleme görevini yapan polis kardeşlerimize, memurlarımıza bir bomba yükli kamyonla saldırdılar. Polislerimiz şehit oldu, sivil vatandaşlarımız hayatını kaybetti. İki sözünün biri bölge insanının sorunları bizim sorunumuz diyen PKK terör örgütü ve onun uzantıları birkez daha kan dökmekten geri durmadı. Şunu ifade etmek istiyorum: PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok. Olsa olsa Kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu var. Bizim görevimiz de bu sorunu ortadan kaldırmak. Bu ele kanlı terör örgütünü aramızdan uzaklaştırmak. Bölgenin sorununu bölgenin insanıyla halletmek.

İran'dan, Suriye'den, Türkiye'den toprak kopararak istikrarsızlık yaratmak istiyorlar. Türkiye'yi Suriye gibi yapmak, Mısır gibi yapmak, Yemen gibi yapmak için çok uğraştılar. Gerek 15 Temmuz'dan önce gerek 15 Temmuz'dan sonra bu terör örgütleri bir araya geldiler birlikte plan yaptılar. Acaba bu süreci nasıl hızlandırırız? Acaba Türkiye'de iç karışıklığı nasıl hızlandırırız.  15 Temmuz oldu, 15 Temmuz öncesi her şeyi mükemmel bir şekilde yaptıktıklarını ve artık bu işin dönüşünün olmadığına karar verdiler. Plan Recep Tayyip Erdoğan'ı halletmek ve Türkiye'yi insanları birbirine düşürmekti. Daha sonra da kurtarıcı gibi gelip birisi, birilerini, diğeri de diğerlerinin yanında yer alarak bu kardeş kavgasını artık sonu gelmez bir duruma dönüştürmek. Hesap buydu. Ama 15 Temmuz gecesi onların hesabının üzerinde bir hesap olduğunu asla hesap edemediler.

Dostlarımız şaşırdı

15 Temmuz sabahı dostlarımız şaşkın; suçüstü yakalandılar çünkü beklemiyorlardı. Akıl hocaları onlara bu iş bitti, Erdoğan gitti, gözünüz aydın diye birbirlerini kutlarken sabah ışıklarında bir şaşkınlık, ya ne oldu, bize böyle dememişti, bunlar hala burada. Nerede hata yaptılar? Başladılar darbeyi kınamak yerine, darbecilerin nerede hata yaptıklarını uzun uzun anlatmaya başladılar. Sonunda da bir dahaki sefer darbede başarısız olmamak için 10 altın kural nedir onları açıkladılar. 10 değil 100 bin kuralınız olsa millet var karşınızda millet. Yağma yok, FETÖ gelecek hesap verecek. Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacak. Hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz, Türk adaleti hesap soracak. Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var onlar için.

Hesap verecekler

FETÖ darbe girişiminden sonra kanlı yüzünü gösteren PKK terör örgütü başındaki baronlar bu kanın hesabını verecekler. Türkiye düşmanlarının kurdukları her türlü tezgah bozulacak. Kiralık ruhlar, katiller en ağır şekilde adalette hesabını vermeye başladılar. Bu ülke için can veren şehitlerin, vatanımızdır, ülkemizdir, ay yıldızlı bayrağımızdır. Şehitlerimizin emanetine gözümüz gibi bakacağız.

Onların yaptıklarını unutmayacağız. 14 yıl bu gazi meclisin çatısı altında toplanan AK Parti grubu nice yıllar hizmet etmeye devam edecek. Çünkü AK Parti Türkiye'nin partisidir.

"Merkez Bankası rezervleri 126 milyar dolara çıktı"

Geçtiğimiz hafta yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Şehit ve gazilerimizi daha yakından tanımak ve onlar için hazırlanan projeleri değerlendirdik. İhtiyaçlarına göre gerekli düzenlemeleri yaptık. Çankaya Köşkü'den TİM üyelerini kabul ettik. İşsizliğe dair istatistikler yayınlandı. İşgücüne katılım yüzde 52,5'la rekor düzeye ulaştı. Terör gelmiş, darbe girişimi olmuş hiç ama hiç ekonomimiz zerre etkilenmiyor. Ekonomik göstergelerimiz 15 Temmuz öncesinden daha iyi durumda. Merkez Bankamız, asla bir kuruş piyasaya verme ihtiyacında duymadı. Merkez Bankası rezervleri 120 milyardan, 126 milyar dolara çıktı. Türkiye'de darbe olacak, ekonomide istikrar bozulacak, Türkiye'den paralar çıkacak diyorlardı ya, hepsi koca yalan. Dün Türkiye'ye giren para miktarı çıkandan 1 milyar dolar daha fazla. Yatırım yapılacak ülke hala Türkiye.

10 Ağustos akşamı, 27 gün boyunca devam eden demokrasi nöbetlerinin finalini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde gerçekleştirdik. 10 Ağustos 2014'te Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın oylarıyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı oldu.

SİZ BURADAYSANIZ BİZDE BURADAYIZ İŞTE MEYDAN

Yargı reformunu bitirdiğimizi zannediyorken FETÖ'nün adamları kafayı kaldırmaya başladı. Siz buradaysanız bizde buradayız. İşte meydan.

FETÖ ile mücadeleyi kararlı bir şekilde 17 Aralık ile birlikte dile getiren ve bu tehlikeye dikkat çeken Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Bu örgüt kurban paralarını götürdüler kirli emelleri için harcadılar. Bu temiz duyguları kullanarak milletin parasını alıp vatandaşın aldığı silahları vatandaşlarınını üzerine mermi olarak atanlardan hesap soracağız.

Örgüt kapalı, hiç tahmin etmediğiniz insanlar karşınıza örgütün ağabeyi ablası olarak çıkabiliyor.

"SUÇLU OLAN KURUMLAR DEĞİL, YÖNETİCİLERDİR"

Kılı kırk yaparak bunları tespit edip kanser hüsresi gibi ayıracağız. Alışverişte ticaret de yapacağız, ölçümüz çok net, suçlu olan kurumlar değil yöneticilerdir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBİNALİ YILDIRIM  AÇIKLAMA  AK PARTİ  TOPLANTI