UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ SEKİ’NİN MENAJERİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “DENİZ SEKİ’DE HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞMUŞTUR!..”

DENİZ SEKİ’NİN MENAJERİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “DENİZ SEKİ’DE HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞMUŞTUR!..”

DENİZ SEKİ’NİN MENAJERİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: “DENİZ SEKİ’DE HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞMUŞTUR!..”

38 bin kişinin cezaevlerinde çıkmasını sağlayacak düzenlemenin sanatçı Deniz Seki’yi kapsamadığını Seki'nin avukatı “KHK, hükümlüler arasında eşitlik ilkesine aykırı gayri adil bir ayırım yaptı. Deniz Seki bu KHK dan istifade edemiyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Seki'nin menajeri ise konuyla ilgili az önce şu açıklamayı yaptı:

"671 sayılı KHK ile çıkarılan denetimli serbestlik ve şartlı salıverme hükümleri yönünden hükümlüler arasında yaptığı ayırım gayriadildir. Bu tür uygulamalar bir toplumsal helalleşme olarak değerlendirilmeli ve ayırımın daha adil şekilde yapılması beklentisini karşılamalı idi.

Deniz Seki’ye “sen çok yükseklere uçmuşsun biraz burnun yere sürtsün” diyerek tutuklamaya sevk eden soruşturma savcısı, mahkumiyet kararına imza atan Ağır Ceza Mahkemesi üyelerinin üç hakimden ikisi, lehine temyizi geri çeken duruşma savcısı, Yargıtay Dairesinde aleyhe oy kullanan her iki üye şu anda açığa alınıp tutuklanırken böyle göz önünde olan ve toplumun bir kesiminin sindirilmesi sonucunu doğuran bir yargılamada hiçbir sorun görmemek ve verilen kararın sadece dosya kapsamına göre verildiği sanılarak bu suç ve hükümlüleri özel olarak kapsam dışı bırakmak adalet duygusunu zedelemiştir.

Anılan kararname, sıkışmış hukuk düzeninin gerçek bir mağduru olan ve adalet beklentisi içinde olan Deniz Seki’de hayal kırıklığı oluşturmuştur.

Daha adil bir düzenlemenin beklentisi içerisindeyiz".

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDENİZ SEKİ  CEZAEVİ  TAHLİYE  PROGRAM