UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"DERT ORTAĞIM" YOK DİYEN İDO'YA AYRILIK YARAMAMIŞ!.. ÜNLÜ ŞARKICI ESKİ AŞKI HİLAL ALTINBİLEK'E HANGİ GÖNDERMEDE BULUNDU?..

"DERT ORTAĞIM" YOK DİYEN İDO'YA AYRILIK YARAMAMIŞ!.. ÜNLÜ ŞARKICI ESKİ AŞKI HİLAL ALTINBİLEK'E HANGİ GÖNDERMEDE BULUNDU?..

"DERT ORTAĞIM" YOK DİYEN İDO'YA AYRILIK YARAMAMIŞ!.. ÜNLÜ ŞARKICI ESKİ AŞKI HİLAL ALTINBİLEK'E HANGİ GÖNDERMEDE BULUNDU?..

Sevgilisi Hilal Altınbilek ile geçtiğimiz günlerden ayrılan İdo'ya bu durum yaramamış.

Önceki gece Etiler’de bir mekan çıkan İdo’nun alnında büyük bir sivilce çıktığı görüldü. Magazin muhabirlerini bir anda karşısında gören İdo "Bu aralar bayaa stres yaptım. Sivilcem çıktı" dedi.

"Ayrılıkla ilgili bir şarkınız var mı?" sorusuna İdo, babasının şarkısıyla karşılık vererek "Terketmek ne kadar kolay diye söylemeye başlıyormuşum" şeklinde esprili bir cevap verdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, İdo'nun annesinin evine kapandığı ve yaralarını anne evinde sardığı iddiaları ortaya atılmıştı. İdo ayrılıktan etkilendiğini ama durumun abartılı derecede olmadığını dile getirerek, hakkında çıkan haberlere şu şekilde açıklık getirdi: "Tabii ki etkileniyor insan ama durum abartılı derecede değil. Mesela bugün bir haber gördüm, ana ocağına gitti diye... Ben annemin yanına zaten hep gidiyorum, o resmi de öyle paylaştım. Ama yanlış anlaşılıyor"

"AŞK ADAMI TATLISES"

"Bugün babamla da konuştum uzun uzun. Bana aşkla ilgili tüyolar verdi. Kendisi gerçi hiç bilmez öyle konuları ama diye esprili yanıt veren İdo, babasının 'Aşk adamı' olduğunu belirtti ve "Ben hiç babama çekmemişim" dedi.

Kardeşi Dilan Çıtak'ın burun estetiği olmasına ise, "Daha hiç konuşmadık, bir bilgim yok" şeklinde konuştu.

ÇELİŞKİLİ BİR DURUM

Oyunculuk da isteyen İdo, "Oyunculuk istiyorum, oyuncuların işi zor ama iyi oyuncular gerçek hayatta oynuyor mu oynamıyor mu çözemiyorsun mesela" dedi ve bu sözler eski sevgili Altınbilek'e bir göndermemi sorusunu akıllara getirdi.

DERT ORTAĞIM YOK

Sıkıntılarını kimseyle paylaşmadığını, kendi kendisine çözdüğünü söyleyen İdo dert ortağım yok dedi ve sivilcelerini göstererek "Gördüğünüz gibi sivilceler çıkıyor suratımızda  ama içimdekileri illa birisiyle paylaşmam gerekiyorsa da ya annemle ya da babamla paylaşırım" dedi ve saçlarını da tekrar siyaha boyatacağını belirterek "Bir Messi olmadığım için sarı yapmam, ama siyaha döneceğim, zamanı geldi" diyerek sözlerini noktaladı.


İDO TATLISES'İN RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13