UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mesut Yar

DEĞİŞİK BİR SABAH YAKLAŞIMI

Kanalların sabah haberleri birbiri ardına başladı.Kanal D, Fox ve ATV ağır toplarını arenaya sürdüler.Açıkçası Show TV ne yapacak diye merak ediyordum ama o da sabahı kamera şakası programıyla geçiştirmeyi tercih etti... En Komik An isimli program sabah habercilerinin karşısına şaka videoları koyarak izleyiciyi Show TV'ye toplamaya çalışacak...Vallahi kimse benden çok tebessüm etmek istemesin ama bu karar bana bile "mahalle yanarken hanımefendi saçını tararmış"deyimini hatırlattı.Ne diyelim karar sahibinindir, biz en çok fikrimizi aha da şuracığa koyarız!


Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

MURAT BOZ’UN HARBİYE AÇIKHAVA’DAKİ İLK SINAVI

Murat Boz, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk konserini verdi, ben de onu ilk kez sahnede izledim. Boz, gördüğü ilgi karşısında duygularını şu sözlerle dile getirdi:

 “Harbiye Açıkhava’daki ilk konserim. Çıkmadan önce dizlerim titriyordu. İstanbul heyecandan titriyorum. Işıkları yakın, seyirciyi bir göreyim.”

Murat Boz’un hisleri böyleydi, benim gördüğümse şu:

Enerjisi ve özgüveni yüksek, dinleyicilerini ilk şarkıda avuçlarının içine alan, “Seviyorum sizi” dedikçe Harbiye’yi çığlıklarla inleten bir şarkıcı.

2.5 saat sahnede kalan, şarkılarının çoğunu Harbiye Açıkhava’yı dolduran genç kızların vokalleri eşliğinde söyleyen Murat Boz, konserin ilk bölümünde Soner Sarıkabadayı ile “İki Medeni İnsan” şarkısında düet yaptı. Müzik dünyasında onca yıldız varken Boz’un Sarıkabadayı’yı tercih etmesinin tek sebebi vardı.

Sarıkabadayı, 2008’de verdiği “Uçurum” şarkısıyla Murat Boz’u uçurdu, o da vefa borcunu, onu Harbiye Açıkhava’da yaptığı düetle ödedi.

Murat Boz’un, vefasını gösterdiği biri daha vardı o gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda.

Boz, sevgilisi Şeyma Subaşı ile kendisini en ön sırada izleyen Acun Ilıcalı’yı, “Kariyerimde çok önemli yeri var” diyerek alkışlattı.

Konsere giderken planım, ara verilince ayrılmaktı. Murat Boz’un sahnesi ve onu dinlemeye gelenlerin çoşkusu öylesine güzeldi ki, konser bitmeden ayrılamadım Harbiye Açıkhava’dan.


Yüksel Aytuğ Sabah - Günaydın

YİTİK ÇOCUKLARA AĞIT

Geçen haftaya üç çocuk portresi damga vurdu. Suriye'deki bombardımandan yaralı kurtulan minik Ümran'ın ambulans içindeki ifadesiz bakışı, Gaziantep katliamında yaralanan Gülcan'ın kameralara "Ben daha çocuğum, onlara ne yaptım ki?" diye sorması ve Kerkük'te DAEŞ'in canlı bomba olarak kullanmak istediği 14 yaşındaki çocuğun etkisiz hale getirilme görüntüsü...

Duyarlı okurumuz Miyaser Gülşen de bu konudaki yorumunun sonuna kendi yazdığı bir ağıtı iliştirmiş:

"Saygıdeğer Yüksel Bey, 'Hiç tanımadığın bir kıza ağlamak' yazınızı tebrik etmek isterim. (Tüm yazılarınızı beğeni ile okuyorum.) Sizin de dediğiniz gibi; Esma için ağladı diye Sayın Erdoğan'a neler demediler. Oysa Esma, Ümran, Emma, George, Erkan, Aysun hiç fark etmez, hepsi için üzülür, hepsi için ağlarız biz. İnsan olduğumuz için, insani duygumuz bizi ağlatır. Sayın Erdoğan'ı eleştirenlere CNN İnternational'ın yüreği duygu dolu spikeri çok iyi bir cevap da oldu aslında.

Sevgili Ümran bizleri de çok üzdü, ağlattı, yüreğimizi acıttı. Hele bir çocuğun canlı bomba olarak kullanılması ürkütücü olduğu kadar düşündürücü de! Üzülmemek, duyarsız kalabilmek mümkün mü? Güzel bir dünya için bugün çocukların gülmesi, oynaması ve mutlu olması şart! Eğer bugün çocuklar gülemezse yarın dünya da gülmez!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları  yazar  köşe yazarı