UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KURBAN BAYRAMI TATİLİ İÇİN BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, MÜJDEYİ VERDİ!..

KURBAN BAYRAMI TATİLİ İÇİN BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, MÜJDEYİ VERDİ!..

KURBAN BAYRAMI TATİLİ İÇİN BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, MÜJDEYİ VERDİ!..

Başbakanlık Kurban Bayramı tatilinin memurlar için 9 gün olduğunu duyurdu. Başbakanlık açıklamasında emekli maaş ödemelerinin de 8-9 Eylül'de yapılacağını duyurdu.Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre, Başbakan Binali  Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün  izinli sayılmasına ilişkin genelgeyi imzaladı.

Bu doğrultuda, kurum yöneticilerince gerekli tedbirler alınarak  hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede  eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar,  Kurban Bayramı'nın ertesi günü olan (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli  sayılacaklar. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlenmiş oldu.

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK

Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan  memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin Kurban Bayramı'ndan  önce yapılması için ilgili bakanlıklara talimat verdi.

Kurban Bayramı 2016 yılında 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Milyonların merakla beklediği Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? sorusuna Başbakanlık'tan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, Kurban bayramında tatil 9 gün olacak. Kamu çalışanları 16 Eylül Cuma günü idari izinli sayılacak...

AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13