UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Ali Eyüboğlu Miliyet - Cadde

EVLİLİK PROGRAMLARI AZALMIYOR, ARTIYOR!

Görünen o ki, onca tepkiye ve izleyenlerin RTÜK’e, resmi makamlara yaptıkları şikayete rağmen evlilik programlarının sayısı azalacağı yerde, artıyor…

Üstelik evlilik programları gündüz kuşağından prime time’a sıçradı.

Önceki akşam ATV’de “Gözüm Sende” adlı yeni bir izdivaç programı daha başladı.Bir gelin adayı, annesiyle birlikte stüdyoda oturdu, kendisine talip olan, ama yüzleri görünmeyen dört adayı sınava çekti.

Gelin adayı ve annesi, önce birini, sonra ikisini eleyip, finale birini bıraktı.

Programa son bir kez göz attığımda gelin ve damat adayı “Bağdat” şarkısı eşliğinde dans ettikten sonra bir evin yolunu tuttu.

“Gözüm Sende”yi izlerken “Türk halkı bu konularda çok modernleşti de, ben mi çok geri kaldım” diye düşünmedim desem yalan olur.

Bu sorunun yanıtı öğrenmek için yarını bekleyip, reytinglere bakmak gerekirdi.

Ben de öyle yaptım.Pazar sabahı, cumartesi akşamının reytinglere baktım.

“Gözüm Sende” 1.34 reytingle “Total”de 21’nci olunca anladım ki seyirci yanıltmadı beni.


Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

HORMONLU DİZİLERE HAYIR

‘Kore uyarlaması’ diziler giderek artıyor. Bu durum, yapımcı Osman Sınav’ı rahatsız etti. “Hormonlu diziler ve hikayelerle bu sektör biter” diyor. Bir yerde özeleştiri de yapıyor: Şahane Damat’ı ben bugün Peru’ya satabilir miyim? Ama geçenlerde geldiler, ‘Acı Hayat’ı aldılar. Bu gidişle dizi pazarındaki payımızın da azaldığını göreceğiz. Bunu Kültür Bakanlığı yetkililerine de söyledim.”

 

Oya Doğan Vatan

CESUR YÜREK, KURTLAR’A BENZİYOR MU?

Bir dizi ekibi düşünün! Bölündükçe bölünüyor ve aynı konseptte işler yaratmaya devam ediyor. İki sene önce Kurtlar Vadisi ekibi yollarını ayırmış ve herkes kendi dizisine odaklanmıştı. O dönemde senaryo ekibinden ayrılan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Fark Film’i kurarak Beyaz Karanfil’i, Emre Özdür, Başar Başaran ve Ozan Aksungur Reaksiyon Film’i kurup Reaksiyon dizisini yayına hazırlamıştı. Ancak Kurtlar Vadisi devam ederken, iki dizinin de ömrü kısa sürmüştü. Geçen sezon ekipler yeniden değişti. Ozan Aksungur, Reaksiyon Film’den ayrılıp Fark Film’e geçti. Bahadır Özdener Fark Film’den ayrılıp Raci Şaşmaz’la bir araya geldi. Emre Özdür ve Başar Başaran’da Reaksiyon Film’de kaldı. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi’nin fenomen oyuncularının da olduğu bir oyuncu kadrosu oluşturdu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçen sezon zirveye oturdu. Farklı günlerde yayınlanmalarına rağmen Kurtlar Vadisi’nin reytinglerinin neredeyse iki katına ulaştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları  yazar  köşe yazarı