UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICIDAN TÜRKİYE İTİRAFI: “BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUM”

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICIDAN TÜRKİYE İTİRAFI: “BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUM”

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICIDAN TÜRKİYE İTİRAFI: “BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUM”

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, EXPO 2016 Antalya'da konser verdi.

One World Tour isimli dünya turnesi kapsamında dün gece EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı'nda hayranlarıyla buluşan Martin, şarkıları kadar sahne performansıyla da beğeni topladı. Sanatçıya sahnede 4 kadın, 4 erkek dansçı eşlik etti.

"BU ÜLKEYİ ÇOK SEVİYORUM"
Konserde Türkiye'ye sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Birkaç ay önce bana bazı kişiler, 'Ricky Türkiye'ye gidiyorsun, bu çok tehlikeli' dedi. Ben Türkiye'yi çok seviyorum. Buraya bir daha, bir daha geldim. Türkiye benim kariyerimde ve hayatımda çok önemli. Bu ülkeyi çok seviyorum." dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİM TÜRKİYE"
Hayranlarının yaptığı tezahürata Türkçe, "Teşekkür ederim Türkiye" sözleriyle karşılık veren sanatçı, "Bugün İspanyolca, İngilizce ya da herhangi bir dilde, aşkın dilinde iyi zaman geçirmek için buradayım ve umuyorum ki sizler de çok iyi zaman geçireceksiniz. Sizi seviyorum." diye konuştu.

AYŞE HATUN ÖNAL İLE DÜET YAPTI
Gecenin sürprizi ise Ricky Martin'in Ayşe Hatun Önal ile "Adios" isimli parçada düet yapması oldu. Gramy ve Latin Gramy başta olmak üzere çok sayıda ödülü bulunan Martin, konser boyunca "Maria", "Livin La Vida Loca" gibi sevilen şarkılarını da hayranlarıyla birlikte söyledi. İki saat süren konseri 10 bin kişi izledi.

AA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkiye  ricky martin