UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜPER LİG'İN 4. HAFTASINDA BEŞİKTAŞ, AKHİSAR BELEDİYESPOR'U DEPLASMANDA MAĞLUP ETTİ VE HAFTAYA OYNAYACAĞI DERBİYE 'HAZIRIM' DEDİ!..

SÜPER LİG'İN 4. HAFTASINDA BEŞİKTAŞ, AKHİSAR BELEDİYESPOR'U DEPLASMANDA MAĞLUP ETTİ VE HAFTAYA OYNAYACAĞI DERBİYE 'HAZIRIM' DEDİ!..

SÜPER LİG'İN 4. HAFTASINDA BEŞİKTAŞ, AKHİSAR BELEDİYESPOR'U DEPLASMANDA MAĞLUP ETTİ VE HAFTAYA OYNAYACAĞI DERBİYE 'HAZIRIM' DEDİ!..

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Akhisar Belediyespor deplasmanında 2-0'lık galibiyet elde etti. Talisca ve Rodallega'nın (k.k) golleriyle sonuca giden Kara Kartal, haftaya oynayacağı derbiye 'hazırım' mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, iyi formunu Akhisar Belediyespor deplasmanında da sürdürdü. Benfica maçının kahramanı Talisca’nın tekrar sahneye çıktığı maçta siyah-beyazlılar maçı 2-0 kazanarak derbi öncesi moral depoladı.

Anderson Talisca 8. dakikada şık bir vuruşla takımını öne geçirdi. Maçın ikinci golü ise ilk yarının bitiminde geldi. 45+2’de soldan Caner Erkin’in ortasını Rodallega ters bir kafa vuruşu ile filelere gönderdi.

Beşiktaş bu skorla birlikte puanını 10’a yükseltti. Akhisar Belediyespor ise 3 puanda kaldı.

Beşiktaş, önümüzdeki hafta Vodafone Arena’da Galatasaray’ın konuk edecek. Akhisar Belediyespor ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

İLK 11'LER

AKHİSAR: Fatih, Caner, Serdar, Custodio, NGuemo, Lopes, Soner, Sami, Ömer Bayram, Vaz Te, Rodallega

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Talisca, Olcay, Quaresma, Cenk

AKHİSAR KARTAL’A UĞURLU GELİYOR
Akigo’yla Kartal arasında daha önce aynı statta oynanan maçlarda ev sahibi ekip 1 galibiyet alırken 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Takımlar arasında geçen sezon 19 Mayıs Stadı’nda 23 Nisan’da oynanan maç, Beşiktaşlı Cenk’in son dakika golüyle 3-3 sonuçlanmıştı. Kartal rakibini İstanbul’da da son olarak 2014-15 sezonunda, 21 Aralık 2014’teki maçta 3-1 mağlup etti.

GÜNEŞ’TEN ROTASYON
Beşiktaş’ta maç öncesi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz salı günü oynanan Benfica deplasmanını da hatırlatarak rotasyon sinyali veren teknik direktör Şenol Güneş, ligdeki son Kardemir Karabükspor mücadelesinin ilk 11’inde 2 değişiklik yaptı. Güneş, Tolgay ve Ömer Şişmanoğlu’nun yerine Quaresma ile Atiba’yı yeniden 11’e monte etti.

KAFKAS’TAN 2 DEĞİŞİKLİK
Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan’ın ayrılmasıyla 2’inci haftanın ardından göreve gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, ilk galibiyetini Beşiktaş önünde aradı. Kafkas, daha önce takımıyla çıktığı Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0’lık mağlubiyete engel olamadı. Akhisar 11’inde bu maçtan farklı olarak Douglao ile Kadir’in yerine Serdar ve Sami oynadı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA DOUGLAO ŞOKU
Ev sahibi taraftarlar karşılaşma öncesi Douglao şoku yaşadı. Brezilyalı stoper 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Sakatlığı bulunmayan tecrübeli futbolcunun Galatasaray ve Çaykur Rizespor’la oynanan son 2 lig maçında yaptığı hatalar nedeniyle kızağa çekildiği iddia edildi.

SİYAH-BEYAZLILARDAN BÜYÜK DESTEK
Manisa 19 Mayıs Stadı’nda kendilerine ayrılan 3 bin 500 kişilik Gediz tarafı kale arkası tribünün biletlerini satışa çıkar çıkmaz bitiren Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Siyah-beyazlılar maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş’i tribüne çağırıp alkışladı.

ŞEHİTLER UNUTULMADI
Akhisar Belediyespor taraftarları geçtiğimiz gün Ağrı’da şehit olan Akhisarlı Jandarma Er Ahmet Tezcan ‘ı unutmadı. Yeşil-siyahlılar, seramoniden önce maraton tribünde Tezcan’ın dev boyuttaki pankartını ve aynı boyutlarda 2 Türk Bayrağı açtı. Bu esnada stat hoparlöründe Bir Başkadır Benim Memleketim şarkısı çalındı. Tribünler, “Şehitlet ölmez vatan bölünmez” diye bağırdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13