UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MICHAEL SCHUMACHER'İN AVUKATINDAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMALAR!..

MICHAEL SCHUMACHER'İN AVUKATINDAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMALAR!..

MICHAEL SCHUMACHER'İN AVUKATINDAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMALAR!..

Michael Schumacher'in avukatı Damm, "Schumacher'in tekrar yürüyebileceği yönündeki haberler nedeniyle dava açtık. Yürümeyi bırakın artık ayakta bile duramayacak." dedi.

Üç yıl önce İsviçre'de kayak yaparken kafasını taşa vurarak bitkisel hayata giren Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in avukatı Schumacher'in tekrar yürüyebileceği iddialarını, rallicinin kazadan sonra vücudunda oluşan yaraların ciddiyetini açıklayarak yalanladı.

"ATAKTA BİLE DURAMAYACAK"

Alman Bunte dergisinin Schumacher'in geçirdiği kazadan sonra tekrar yürüyebileceğini iddia etmesine üzerine, eski Formula 1 şampiyonunun ailesi dergi hakkında dava açtı. Mahkemede konuşan Schumacher'in avukatı Felix Damm, Schumacher'in kaza nedeni ile beyninde oluşan ağır hasardan dolayı özel terapistlerin yardımı ile yürüyemeyeceğini ve hatta ayakta dahi durmayacağını söyleyerek derginin iddialarını kesin bir dil ile yalanladı.

BUNTE DERGİSİ "YÜRÜYEBİLİR" YAZMIŞTI

Yedi sefer Formula 1 şampiyonluğu tacını giyen 47 yaşındaki Schumacher, üç yıl önce geçirdiği kazadan sonra kaldırıldığı Grenoble Hastanesi'nde iki sefer ciddi ameliyat geçirdi ve o zamandan beri bitkisel hayatta yaşıyor. Bunte dergisi, geçen aralık ayında Schumacher'e yakın bir kişiye dayandırdığı haberinde, Schumacher'in özel terapistler yardımı ile bir kaç adım atabildiğini ve kollarını kaldırabildiğini iddia etmişti.

Formula 1 şampiyonunun menajeri Sabihe Kehm yaptığı şu açıklama ile yanıt vermişti:

"HAYRANLARI BOŞ YERE UMUTLANIYOR"

Ne yazık ki bir derginin " Schumacher tekrar yürüyebilir" iddiaları üzerine, Schumacher'in tekrar yürüyebileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığı açıklamasını yapmak zorunda kaldık. Schumacher'in aldığı yaraların ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda bu tür açıklamalar Schumacher'in mahrumiyet ve gizliliğini açık bir şekilde ihlal ediyor. Ayrıca bu iddialar Schumacher'in hayranlarının boş yere umutlanmasına sebep oluyor.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ ALINAMIYOR

Formula 1 şampiyonun ailesinin gizliliğe verdiği önem nedeni ile Schumacher'in sağlık durumu hakkında çok az şey biliniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmichael schumacher  tedavi