UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM TATLISES'TEN REZA ZARRAB'A TAM DESTEK, HEP DESTEK!.. "BENİM DEDİĞİM ÇIKTI BAK..."

İBRAHİM TATLISES'TEN REZA ZARRAB'A TAM DESTEK, HEP DESTEK!.. "BENİM DEDİĞİM ÇIKTI BAK..."

İBRAHİM TATLISES'TEN REZA ZARRAB'A TAM DESTEK, HEP DESTEK!.. "BENİM DEDİĞİM ÇIKTI BAK..."

İbrahim Tatlıses'te sosyal medyayı etkin kullanan ünlülerden... Tatlıses öyle bir paylaşımda bulundu ki tüm dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye'deki 17 - 25 Aralık 2013 yolsuzluk soruşturmalarında da sanık olarak gözaltına alınan Zarrab daha sonra serbest bırakılmış ve hakkındaki suçlamalar da düşürülmüştü. Dava dosyasında Zarrab, o dönem bakanlık yapan isimlere rüşvet vermekle suçlanıyordu. İbrahim Tatlıses te o dönem şu sözlerle Zarrab'ı savunmıştu. "2. Sayfa, Ebru Gündeş Rezza Zarrab hakında ne kadar konuştunuz be! Car Car Car ikisini de ne kadar tanıyorsunuz da konuşuyorsunuz Arkadaş?? Ne oldu? birileri sizi eleştirince sinir hemen tavan yaptı; Ben dostumu savunurum ucunda ölüm bile olsa! Ben herkese dostum demem zaten! O zaman sizden Rica ediyorum ölümüm hariç, benim adımı hiç bir şekilde 2. Sayfa'da kullanmayın benim o programda adım geçsin istemiyorum..!! Ben bugüne kadar sizlere yalan söyledim mi? Zannetmiyorum. Çünkü ben inandığım insanı savunurum eğer O zat hırsızsa o zaman bende Hırsızım!"

Bu olaylardan sonra Reza Zarrab 19 Mart'ta tatil için gittiği Miami'de gözaltına alınmış, ABD'de tutuklanmasının ardından 4 farklı suçtan 75 yıl cezası istenmişti. İbrahim Tatlıses'te 2011 yılında uğradığı mağduriyetten sorumlu tuttuğu FETÖ ile ilgili defalarca paylaşımda bulunmuştu. Gündemde FETÖ'nün şifrelerinin bir bir çözülmesinin ardından ünlü sanatçı haklı olduğunu şu sözlerle dile getirdi.

"ALLAH BÜYÜKTÜR"

"Ben sizlere ne zaman yalan söyledim ki; şimdi söyleyeyim. Ben sizlerden hep doğruyu öğrendim, onun için de kellem gitse yalan söylemem! 17-25 Aralık'ta Reza Kardeşim için hırsızdır dediler; bende, o hırsızsa bende hırsızım dedim mi demedim mi? ki dedim n'oldu benim dediğim çıktı bak; 17-25 Aralık tek tek çözülüyor. Demekki sizin İbo'nuz sizlere doğruyu söylemiş. ALLAH kurtarsın; şimdi yine beleşi beleşine ABD'de yatıyor suçsuz bir şekilde ama yine söylüyorum; ilahi adalet er ya da geç yerini bulacak! Ben ALLAH'ın bir olduğuna nasıl inanıyorsam, buna da öylesine inanıyorum. ALLAH BÜYÜKTÜR!"


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim tatlıses  reza zarrab  fetö