UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR! FERMAN TOPRAK O İDDİALARA ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ!..

ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR! FERMAN TOPRAK O İDDİALARA ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ!..

ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR! FERMAN TOPRAK O İDDİALARA ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ!..

Antalya'da katıldığı bir düğünde açıklamalar yapan Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çektiğini iddia eden Türkan K. isimli kadına açtığı davanın devam ettiğini söyledi. Toprak, dava ile ilgili rahat ve huzurlu olduğunu dile getirdi.

Fermak Toprak geçtiğimiz günlerde, kendisinin uyurken çıplak fotoğraflarını çektiğini ve bunları basına sızdıracağını iddia eden Türkan K. isimli kadın ile mahkemelik oldu. Ünlü şarkıcı Toprak, fotoğraflar karşılığında kendisinden 100 bin dolar istediğini söylediği Türkan K’dan şikayetçi olarak ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve şantaj' suçlamasıyla 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Katıldığı düğünde konu ile ilgili sorulan sorulara cevap veren Toprak şu yanıtı verdi: “Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz” dedi.

‘Hayatı tesbih yapmışım’ şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak, kavgalı olduğu iddia edilen Serkan Kaya ile nikah kıyıldıktan sonra sarılıp sohbet etti.

‘KİMSEYLE KAVGALI DEĞİLİM’

Kavgalı oldukları iddia edilen Serkan Kaya ile birlikte nikah şahitliği yapmasıyla ilgili olarak da Toprak, “Benim kimseyle küskünlüğüm yok. Kimseyle kırgınlığım da olmaz. Ben terbiyemi bilen de bir adamım. Ben düğüne eşimle birlikte katıldım. Yeni evlenen çiftlere de mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

DHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferman toprak  serkan kaya  dava  uçankuş