UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞÜKRAN OVALI'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! "HİÇBİR SIFATI, SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM..."

ŞÜKRAN OVALI'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! "HİÇBİR SIFATI, SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM..."

ŞÜKRAN OVALI'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! "HİÇBİR SIFATI, SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM..."

Beşiktaş forması giyen Caner Erkin'in sevgilisi oyuncu Şükran Ovalı, rol aldığı dizide Fenerbahçelileri kızdıran sahne hakkında bir açıklama yaparak, sessizliğini bozdu.

Şükran Ovalı, "Tüm fenerbahçelilerle ve kamuoyuyla paylaşmak istedim" başlığıyla yayınladığı mesajda dizinin yönetmeninden ilgili sahnenin yayınlanmayacağı yönünde teyit aldığını fakat sahnenin yayınlandığını sonradan öğrendiğini açıkladı.

FOX Tv'de yayınlanan "Familya" dizisinin bir sahnesinde televizyon sunucusu rolündeki Şükran Ovalı, "R" harflerini söyleyemeyen bir vatandaşla sohbet ederken "Fenevbahçe" diyerek sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulunmuştu.

İşte Ovalı'nın açıklamaları;

"Son günlerde, rol aldığım "Familya" dizisinde yayınlanan talihsiz bir sahne sebebi ile, şahsıma yapılan saldırılar karşısında yayıncı kuruluşumuz ve yapım şirketimiz tarafından yapılan açıklamadan sonra sessiz kalıp, büyük bir üzüntü ile yapılan saldırıları izledim. Ancak geldiğimiz noktada, bana ve ekibimize yapılan bu suçlamalar karşısında ben sessiz kalamıyorum.

Senaryoda yer almayan, doğaçlama yapılması istenilen bir sahnede aldığım cevap üzerin, kaydı kestiğimiz noktada sahnenin kullanılmamasını; yanlış anlaşılabileceği, bu konuda hassaiyet göstermeniz gerektiği yönündeki fikrimi yönetmenimiz ve ekibi ile defalarca paylaştım. Bunun üzerine yönetmenimizden sahnenin hiçbir şekilde kullanılmayacağının teyidini aldım.

Bahsi geçen sahnenin yer aldığı bölümün yayını sırasında, yeni bölüm sahnelerini çekmek üzere setteydim ve gelen tepkiler üzerine bu sahnenin yayınlandığını öğrendim. O andan bu yana üzerime yapıştırılmaya çalışılan hiçbir sıfatı, suçlamayı kabul etmiyorum ve de hak etmiyorum.

Mevzubahis sahne ve diyaolgla ilgili süreci ve yaşadığım üzüntüyü öncelikle tüm Fenerbahçeliler ve kamuoyu ile paylaşmak istedim."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşükran ovalı  familya  fenerbahçe  uçankuş