UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KULİSLERDE DOLAŞAN BOMBA İDDİALAR! GAZETECİ SAVAŞ KALAFAT: "DEMET KUTLUAY MUHTEMELEN İFŞA ETMEYECEK"

KULİSLERDE DOLAŞAN BOMBA İDDİALAR! GAZETECİ SAVAŞ KALAFAT: "DEMET KUTLUAY MUHTEMELEN İFŞA ETMEYECEK"

KULİSLERDE DOLAŞAN BOMBA İDDİALAR! GAZETECİ SAVAŞ KALAFAT: "DEMET KUTLUAY MUHTEMELEN İFŞA ETMEYECEK"

Demet Kutluay ve İbrahim Kutluay evliliğinde sona mı gelindi? Ünlü manken aldatıldığını biliyor muydu? Kulislerde dolaşan iddialar ve söylentiler magazin gündemini salladı.

4,5 yıl önce kulaklara gelen iddia sosyetik güzelle İbrahim Kutluay'ın aşk yaşadığı söylenmişti. İlk zamanlar kulislerde konuşulmaya başlanan Demet Kutluay'ın aldatıldığından, bu aşktan haberi olduğu fakat evliliğini bitirmeyeceği yönünde söylentiler dolaşıyordu. Bir diğer iddia ise İbrahim Kutluay Demet Akalın'la uzun bir ilişki yaşayıp sonrasında terkedip, Demet Şener'le evlenmişti ve şu anda Şener bu durumda olmak istemediği için ayrılmıyor ve İbrahim Kutluay'la mutlu bir evlilik profili çiziyorlardı.

Bugün tüm manşetlerde yer alan ve magazin gündemini sallayan Demet Şener ve İbrahim Kutluay ayrılıyor iddiaları üzerine bir çok söylenti çıkmış. Son anda Şener'in avukatından "şu anda tarafımızdan açılmış bir boşanma söz konusu değil. Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü ve tazminat kazanırsınız. Ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki." şeklinde açıklama gelmişti.

Gazeteci Savaş Kalafat Uçankuş Tv'nin magazin programı 'İki Kadın Arasında' programına bağlanarak Demet Kutluay ve İbrahim Kutluay evliliğini değerlendirdi.

"İFŞA ETMEZ!"

Kalafat, "Demet Şener'i ben eskiden yayınıma çağırdığımda 'ben artık elimi ayağımı çektim, ben bir anneyim' diyordu. Demet aslında şu anda hayatında önemli bir anı yaşıyor. İddiaların gerçek olduğu iddialarla söz konusudur. Aldatıldı doğru bu iddialar gerçek diyemem. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Eğer boşanma yoksa tazminat durumuna nasıl geldiler şaşırtıcı bir durum. Ama muhtemelen aldatılma söz konusuysa Demet Kutluay bunu ifşa etmeyecek" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13