UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DR. EROL KÖSE’DEN NUR YERLİTAŞ HAKKINDA BOMBA AÇIKLAMA!

DR. EROL KÖSE’DEN NUR YERLİTAŞ HAKKINDA BOMBA AÇIKLAMA!

DR. EROL KÖSE’DEN NUR YERLİTAŞ HAKKINDA BOMBA AÇIKLAMA!

Göğüs kanseri olduğu açıklanan Nur Yerlitaş dün sevenlerini derinden üzmüştü. Yakın dostları Bülent Ersoy, Helin Avşar ve Derya Tuna gibi birçok isim hastaneye akın etmişti. Popçu Demet Akalın da Nur Yerlitaş’ın her zaman yanında oluyor… Akalın bugün Nur Yerlitaş’ın hastane odasından ilk fotoğrafını sevenleriyle  şu şekilde paylaştı. “Serdar hocamla Nurellam kontrolde. o kötü kelimeyi lütfen yazmayın morali bozuluyor Nurum’un. Herşey çok güzel olacak dostları yanında”

Dün akşam ‘iki kadın arasında’ canlı yayınımıza bağlanan Fatih Ürek’te Nurella’nın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

Bugünde ünlü isimler Nur Yerlitaş’ı yalnız bırakmadı ve hastaneye adeta akın etti. Ünlü oyuncu Aydan Şener, “Nur bunu atlatacaktır. Ben televizyondan öğrendim. Çok başında öğrendiği için de atlatacak bunu” dedi. Cemiyet hayatının ünlü ismi Feryal Gülman, “çok şükür çok iyi. Çok güzel haberlerini aldım. Morali de iyi, her zaman ki gibi pozitif” şeklinde konuştu.

Hastane çıkışı Dr. Erol Köse, sözleriyle hem şaşırttı hem de güldürdü. Köse,  “Nur çok iyi, genel durumu iyi. Hastalığa erken evresinde yakalanmış, büyük şans tabii. Estetik ameliyat gerekçesiyle doktor onu muayene edince yakalanıyor. Hem dokular alınıyor hem de göğüsleri toparlanıyor o sırada. Ben doktor olduğum için bana göğüslerini de gösterdi. Fıstık gibi olmuş, 18’lik olmuş şahane. Morali de çok iyi. En kısa zamanda taburcu olur” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13