UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! EKİM'İN SON HAFTASI KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! EKİM'İN SON HAFTASI KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! EKİM'İN SON HAFTASI KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!.. İŞTE BOMBA ETKİSİ YARATACAK “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ!..

İNENLER

1- EDİS

Edis bir şarkıyla parlayıp, sonrasında kaybolup sönen isimlerden...

Ve en kötüsü, “Ben oldum” dediği, zannettiği anda müthiş bir inişe geçti ve adeta kaybolup gitti. Özellikle yanlış menajer seçimleri ve tam sevilirken, kendi kendini antipatik duruma düşürmesiyle ve de son olarak kendisini çıkaran, büyük emek veren Soner Sarıkabadayı’ya yüz çevirmesiyle, inenler listemizin en başında yer aldı. 

2- BERKAY

Şarkıcı Berkay, son şarkısı "Uygun Adım" ile müzikseverlerden geçer not alamayarak, eski günlerini mumla arar hale geldi. Sahne hayatında da bir türlü umduğunu bulamayan ve bu nedenle gurbet yollarına düştüğü gözlenen Berkay inenler listesinde 2. Sırada...

3- İCLAL AYDIN

İclal Aydın bir dönem televizyon dünyasında önemli başarılara imza atmıştı.

Sonrasında bu mirası yedi bitirdi.

Ve son olarak yaptığı “İclal Aydın’la Yeniden” de hiç başarılı olmayınca, tepetaklak gitti ve program adeta “İclal Aydın’la Final”e döndü.

Tecrübesiz yapımcılarla çalışan ve bir türlü iyi bir kadro kuramayan İclal Aydın, inenler listesinde 3. sırada yer buldu.


4- GÖKHAN ÖZEN

"Aramazsan Arama" diye tanındı, zirveye çıktı ancak öyle bir indi ki...

Son olarak "Eski Defter" ve "Değişir Dünya" adlı şarkılarla eski günlerine dönme çabaları da tutmayıp, müzik listelerinde kendine yer bile bulamayan Gökhan Özen, ona büyük katkısı olan Hakkı Yalçın da yanında olmayınca, yanlış akıl hocaları ve organizatörlerle kaybolup gitti. Gökhan Özen inenler listemizde 4. sırada...


5- AHMET KAYAKESEN

Ahmet Kayakesen, kendisi gibi oyunculuk yapan sevgilisi Burcu Binici'yi, rol aldığı "Kertenkele" adlı dizideki rol arkadaşı Yasemin Baker ile aldattığı iddialarıyla ve sevgilisini darp etmesiyle magazine konu oldu. Büyük tepki toplayan Kayakesen listemizde beşinci sırada yerini aldı.

ÇIKANLAR

1- MÜGE ANLI

Müge Anlı kendisinin sunduğu "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 3.5 yaşındaki Irmak bebeğin cinayetini ortaya çıkarttı ve katilin cinayeti itiraf etmesini sağlayarak büyük yankı uyandırdı. Müge Anlı çıkanlar listemizin birinci sırasında yerini aldı.

 2- DİRİLİŞ ERTUĞRUL

Başrolünü Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, geçtiğimiz hafta başlayan yeni sezonunda tekrar zirvedeki yerini aldı. Diğer dizilerden çok daha iyi rating almayı başaran ve adeta uzak ara yapan ‘Diriliş’ çıkanlar listemizde ikinci sırada...

 


3- DERYA ULUĞ

Derya Uluğ, yazın çıkardığı 'Okyanus' adlı şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yaparak, listelerde üst sıralarda yerini aldı. Büyük bir başarı yakalayan Derya Uluğ listemizin üçüncü sırasında…

4- BENSU SORAL

Oyuncu Bensu Soral, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile paylaştığı "İçerde" adlı dizideki performansıyla göz dolduruyor. Güzel oyuncu aynı zamanda oyuncu Hande Soral'ın da kız kardeşi. Kardeşini bir adım geçerek yükselen Bensu Soral çıkanlar listemizde dördüncü sırada yerini alıyor.

5- HAZAR ERGÜÇLÜ

‘Yüksek Sosyete’ dizisinde ‘Cansu’ karakteriyle seyircinin büyük beğenisini toplayan Hazar Ergüçlü büyük sempati topladı. Hazar Ergüçlü çıkanlar listemizin beşinci sırasında…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13