UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALLOWEEN PARTİSİNE TÜRK İSİMLER ÖZENİRSE… TÜRKİYE’DEKİ ‘CADILAR BAYRAMI’ ÇOK İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!..

HALLOWEEN PARTİSİNE TÜRK İSİMLER ÖZENİRSE… TÜRKİYE’DEKİ ‘CADILAR BAYRAMI’ ÇOK İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!..

HALLOWEEN PARTİSİNE TÜRK İSİMLER ÖZENİRSE… TÜRKİYE’DEKİ ‘CADILAR BAYRAMI’ ÇOK İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!..

Hristiyanlar’ın özel günlerinden Halloween, bizim ünlülerin yakın takibinde...

Cadılar bayramı için Ortaköy’deki bir mekanda düzenlenen partiye, Pınar Altuğ gibi ünlüler katıldı. Özenti ünlüler, zombi kılığına girip maket fare eşliğinde sunulan kurabiyelerden yedi!.

Halloween dolayısıyla ünlüler kolları sıvadı ve en tuhaf kostümleri üzerlerine geçirdi. Bu isimlerden Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, ünlü moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan, tasarımcı Tanju Babacan ile Cem Lokmanhekim partiye katıldı. Özentilik yarışına giren ünlülerin partisi, enterasan anlara sahne oldu.

Halloween partisi için hazırlanan parmak şeklindeki kurabiyelerin fare maketiyle sunulması ve patlak göz şeklindeki çikolatalar "yok artık!" dedirtti..

Yurt dışındaki halloween kutlamalarına özenen ünlülerin mönüsü de kıyafetleri kadar ilginçti. Pınar Altuğ'un zombi gelin ve eşinin damat kostümüyle katıldığı gecede sunulan mönü hiç de iştah açıcı değildi! Maket fare eşliğinde sunulan zombi parmağı şeklindeki kurabiyelerle patlak göz figürlü çikolatalar görenleri şaşkına çevirdi.

Cadılar bayramı, her yıl olduğu gibi bu sene de Hollywood ünlüleri arasında renkli görüntülere sahne oldu. New York ve Los Angeles’ta verilen partilere farklı kostüm ve makyajlarıyla birbirinden ünlü isimler damga vurdu. Gecelerde bazı sanatçılar zombie makyajlarıyla dikkat çekerken bazıları da taklit yeteneklerini konuşturdu. 

Oscar ödüllü  oyuncu Gwyneth  Paltrow kızı April’le çektiği selfie’yi instagramdan paylaştı. Karenin altına “hadi yapalım şunu” notunu düşen oyuncu ve kızı, zombie makyajlarıyla dikkat çekti. 

Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber’in, Beverly Hills’te verilen partiye rock’n’roll tarzları damga vurdu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHALLOWEEN