UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DAĞ 2 FİLM GALASINDA NELER YAŞANDI? O GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

DAĞ 2 FİLM GALASINDA NELER YAŞANDI? O GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

DAĞ 2 FİLM GALASINDA NELER YAŞANDI? O GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi bir operasyonu konu alan ve sinemalarda gösterime girecek "Dağ 2" filminin galası yapıldı

"Dağ 2"nin başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe, Murat Serezli, Atılgan Gümüş, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Armağan Oğuz, Emir Benderlioğlu, Açelya Özcan ve Bedii Akın paylaşıyor.

Özel Kuvvetlerin katıldığı sınır ötesi bir operasyonu anlatan "Dağ 2" filmi, 4 Kasım'da vizyona girecek. Kanyon AVM'de gerçekleşen basın gösteriminin ardından açıklama yapan yönetmen ve senarist Alper Çağlar, filme ilişkin ilk fikrin 2014'te doğduğunu söyledi.

Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği ve başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli, Ahu Türkpençe’nin üstlendiği Dağ 2’nin galası gerçekleştirildi. Galaya film ekibinin yanı sıra Cüneyt Arkın, Nevra Serezli, Mehmet Aslan, Aclan – Selda Acar, Mert Gocay, Sarp Levendoğlu ve Pamela’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Film gösteriminin öncesinde kısa bir konuşma yapan Alper Çağlar “Bu filmle ilgili söylenecek her şey, filmin öyküsünün içinde. Askerliğin doğası, kardeşlik ve bu zor hayatın bedellerini gerçekçi bir şekilde size yansıtmaya çalıştık. Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm fedakar askerlerine, çilekeş ekibime ve destek veren tüm Dağ serisi hayranlarına saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdağ