UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ İLE BENFICA MAÇINDA NEFESLER TUTULDU! KARŞILAŞMA, 3-3'LÜK BERABERLİKLE SONA ERDİ! İŞTE AYRINTILAR!..

BEŞİKTAŞ İLE BENFICA MAÇINDA NEFESLER TUTULDU! KARŞILAŞMA, 3-3'LÜK BERABERLİKLE SONA ERDİ! İŞTE AYRINTILAR!..

BEŞİKTAŞ İLE BENFICA MAÇINDA NEFESLER TUTULDU! KARŞILAŞMA, 3-3'LÜK BERABERLİKLE SONA ERDİ! İŞTE AYRINTILAR!..

Beşiktaş- Benfica maçı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Deplasmanda Benfica ile berabere kalan Beşiktaş bu kez rakibini mağlup etmeyi başarırsa 9 puana sahip olacak.

1' Vodafone Arena'da maçın ilk düdüğü çaldı ve karşılaşma başladı...

10' Benfica Guedes'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

25' Benfica'da bu kez Semedo sahnede... Genç oyuncunun ceza sahası önünde sol ayağıyla uzak direğe gönderdiği topla Boyko'yu mağlup ett: 2-0

31' Benfica'da 3 kez direkten dönen topu Fejsa kale ağzında tamamladı ve maçta skoru 3-0'a getirdi.

37' Aboubakar'ın ceza sahasına çevirmeye çalıştığı topa Luizao izin vermedi. Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanana karambolde Aboubakar önünde kalan topa istediği gibi vuramadı ve Benfica savunması topu uzaklaştırdı.

45' İlk yarı 3-0 Benfica'nın üstünlüğü ile sona erdi.

46' İkinci yarı başladı...

58. dakika: BEŞİKTAŞ'TA CENK TOSUN SAHNEDE! SAĞ TARAFTA BECK'İN YAPTIĞI ORTADA CENK TOSUN'UN MÜTHİŞ VOLESİYLE BEŞİKTAŞ MAÇTA SKORU 3-1'E GETİRDİ.

83' Beşiktaş Ricardo Quaresma'nı penaltı golüyle farkı 1'e indirdi.

 

İŞTE İLK 11'LER:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Adriano, Quaresma, Aboubakar

Benfica: Ederson; Eliseu, Lindelöf, Luisão, Nélson Semedo; Fejsa, Pizzi, Cervi, Salvio; Gonçalo Guedes, Mitroglou

Q7 BENFİCA GALİBİYETİN ŞİFRESİNİ VERDİ

Bu sezon performansı ile Beşiktaş'a önemli katkı sağlayan Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Benfica maçını kazanacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, iddialı açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde Napoli galibiyeti ile kendilerini kanıtladıklarını dile getiren Quaresma, Benfica karşısında kazanan tarafın Beşiktaş olacağını söyledi.

Portekiz'in Abola gazetesine konuşan yıldız futbolcu, "Takım olarak sezona iyi başladık. Şu anda durumumuz çok iyi. Benfica'ya karşı oynamayı seviyorum. Ben hazırım ve maçı bekliyorum. Benfica'ya karşısında kendi oyunumuzu ortaya koyarak ve sakin kalarak maçı kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın deplasmanada kazandığı Napoli maçını da hatırlatan Quaresma, "Karşılaşma öncesi Napoli'ye kaybedeceğimiz konuşuluyordu ama biz orada kazanarak kendimizi kanıtladık. Artık her şey bizim elimizde. Benfica maçı bizim için çok önemli. Evimizde oynayacağımız maçı kazanarak bir üst tura yükselmek için avantaj yakalamak istiyoruz” İfadelerini kullandı.

Talisca’nın sakatlığını da değerlendiren yıldız futbolcu, “Talisca bizim için önemli bir oyuncu. Beşiktaş’a gelmesi kulüp için iyi oldu ancak sakatlığı nedeniyle bir süre daha bizimle olamayacak. İyi bir kadromuz var ve takım arkadaşlarım ile en iyisini yapacağız” dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN DÜNYADA BİR İLK: "SESSİZ" TEZAHÜRAT

Beşiktaş, bugün Benfica ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında taraftarlarının desteğiyle 1 dakikalık sessiz tezahürat yaparak bir ilki gerçekleştirecek.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte işaret diliyle sessiz tezahürat yapacak olan Beşiktaşlı taraftarlar, böylelikle ırkçılık sorununa ve işitme engellilerin yaşadıkları problemlere dikkati çekecek.

Kulübün resmi twitter hesabından yayınlanan ve Hutchinson, Beck, Necip Uysal ile Gökhan İnler'in yer aldığı tanıtım filminde, "Desibel rekorunu kırdık. Sırada dünyanın ilk sessiz tezahüratı var. Benfica maçında bize katıl. Maç başlar başlamaz işaret diliyle tezahürat yapacağız. Ses çıkarmadan 1 dakika boyunca önce 'ırkçılığa dur de, sonra kara kartal...' Irkçılığa ve işitme engellilerin problemlerine dikkat çekelim. Dünyada bir ilki başaralım. Çünkü bizim adımız efendi Beşiktaş" ifadelerine yer verildi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEŞİKTAŞ  BENFICA  MAÇ