UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARABESK MÜZİĞİN GÜÇLÜ İSMİ CENGİZ KURTOĞLU’NDAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA: "BİZ O ŞARKILARLA ÜÇ JENERASYON YETİŞTİRDİK!.."

Sahne öncesi kameraların karşısına çıkan yılların eskitemediği ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu!

ARABESK MÜZİĞİN GÜÇLÜ İSMİ CENGİZ KURTOĞLU’NDAN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA: "BİZ O ŞARKILARLA ÜÇ JENERASYON YETİŞTİRDİK!.."

“TÜM O ŞARKILARIN BENDE HATIRASI VAR!..”

Ümit Besen’i yere göğe sığdıramayan Cengiz Kurtoğlu, birbirine ait şarkıları sahnede rahatça seslendirdiklerini söylüyor ve ekliyor; “Bazıları ‘Nikah Masası’ şarkısını benim şarkım, ‘Gelin Olmuş Gidiyorsun’ şarkısını Ümit’in zannederlerdi. Birbirimizin şarkılarını seslendirdik ve seslendirmeye devam edeceğiz. Tüm o şarkıların bende bir hatırası var...”

“ARMUT DİBİNE DÜŞMÜŞ!..”

Kendisi gibi şarkı sektöründe ilerleyen Aydın Kurtoğlu’nun konusu açıldığında, ‘Aydın’a hiçbir katkım yok, her şeyi kendi yapıyor… Kurtoğlu soyadının muhakkak Aydın’ın müzik hayatında ilerlemesine bir katkısı olmuştur fakat araya kimse sokulmadan bu noktaya geldi. Kendisini ve ekibini takdir ediyorum. Aydın güzel bir ses. Halktan biri olsam yine dinlerdim!.. Babasının oğlu tabii, biraz armut dibine düşmüş!..” şeklinde bir açıklama yaptı.

“YILBAŞI AKŞAMI TARTILACAĞIM!..”

Çok kilo verdiğinden bahsedilince, Cengiz Kurtoğlu, ‘Çok mutluyum, yaklaşık 40 küsür kilo verdim.. Şu an üstümdekiler çok ağır ama yılbaşı akşamı tartılacağım!..’ diyerek herkesin yüzünü güldürdü...


İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13