UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARİF SUSAM ÜMİT BESEN VE CENGİZ KURTOĞLU’YLA UNUTULMAZ YILBAŞI!.

Yılbaşında kendilerini izlemeye giden tüm sevenlerine güzel bir gece yaşatmaya çalışan, yılların eskitemediği güçlü sesler, Arif Susam, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu tüm milletimizin iyi bir 2017 geçirmesini temenni etti.

ARİF SUSAM ÜMİT BESEN VE CENGİZ KURTOĞLU’YLA UNUTULMAZ YILBAŞI!.

Konu bu üç güçlü ismin eski dostluklarından açılınca Cengiz Kurtoğlu; “Bu resme bakıldığı zaman hatıraları, sevgiyi, saygıyı görmek mümkün… Çok fazla anı var… Hiçbir şeyimiz yoksa torunlarımız var..” deyince ortamda keyifli bir hava esti.

Ünlü şarkıcıların aileleri de yılbaşı gecesi kendilerini sahnede yalnız bırakmadı ve izlemeye geldi…

Ümit Besen yeni yıl dileklerini; “2016’daki olumsuzluklar bir daha yaşanmasın diye dua ediyoruz. Herkesin yeni yılını candan kutluyoruz.” diyerek ifade etti.

“ÜÇ PORSİYON YİYİP EKMEK YEMİYORMUŞ”

Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam2ın kilolarına takılınca kahkaha tufanı koptu. Kurtoğlu durmadı ve Arif Susam’dan sonra Ümit Besen’in kilolarına takıldı. Bunun üzerine Besen’e kendisinin kilo ile ilgili bir operasyon geçirmek isteyip istemediği sorulduğunda doğal yollarla kilo vermeye çalıştığını ifade etti.

Cengiz Kurtoğlu bunun üzerine; “Diyet yapıyormuş ama nasıl diyet yapıyorsun diye sorduğumda üç porsiyon Adana üç porsiyon çiğ köfte yiyormuş ama ekmek yemiyormuş!..” diyerek yine herkesi güldürüyor…

Son olarak bu üç güçlü ses herkesin sürekli çalıştığını en azından bir gün, yılbaşı günü eğlenmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti ve sonrasında Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu Arif Susam’ı sahneye uğurladı…


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarif susam  ümit besen  cengiz kurtoğlu