UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELEKTRİK SAYACININ YANINA ZİNCİRLE KÖPEK BAĞLIYORLAR!..

Genel Müdür Fikret Akbaş ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin kırsaldaki görevlilerinin uğradıkları köpek saldırılarını dile getirdi.

ELEKTRİK SAYACININ YANINA ZİNCİRLE KÖPEK BAĞLIYORLAR!..

Bazıları elektriği kaçak kullandığı anlaşılmasın diye bazıları sayacının olunmasını istemediği için köpek kullanıyor.

Kırsalın bazı bölgelerinde elektrik sayacının yanına zincirle köpek bağlandığını söyleyen Fikret Akbaş, "Vatandaşlardan duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Köylere girdiğinde tüm bağlı köpeklerin görevlilerin üzerine salındığına dikkati çeken Fikret Akbaş, benzer durumlarla Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan ve Bayburt'ta karşılaştıklarını söylüyor.

Fikret Akbaş, konuyla ilgili olarak;

 

"Kaçak elektrik kullanılan ya da sayacın okunmasını istemeyen aboneler, köpekleri görevlilerin üzerine salıyor. Aslında sık sık rastladığımız bir zorluk bu. Aralık'ın bir köyünde köpeklerden biri arkadaşımızı ısırmış. Biz arkadaşlara şunu tembih ediyoruz. Kesinlikle bu tür durumlarda köpeklere zarar vermeden sadece kendinizi koruyun, diyoruz. Her ay düzenli olarak bu sayaçları okumaya gayret ediyoruz. Vatandaşımız mağdur etmemeye çalışıyoruz. Bu durum her bölgede çok sık yaşanan bir hadise. Vatandaşlardan duyarlılık bekliyoruz." açıklamasını yaptı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErzurum  Kars  Iğdır  Ardahan  Bayburt