UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞBA ÖZAY’DAN O ÜNLÜ İSME TAM DESTEK! “HERŞEYE RAĞMEN GÜÇLÜ..."

Tuğba Özay sosyal medya paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti!

TUĞBA ÖZAY’DAN O ÜNLÜ İSME TAM DESTEK! “HERŞEYE RAĞMEN GÜÇLÜ..."

Geride bıraktığımız yıl yayınlanan Survivor 2016'nın kadrosunda olan ve çıkardığı başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Tuğba Özay, bir korku filminde yer aldı.

Özellikle Türk sinema sektörünün son dönem göz ağrılarından olan korku türünde bir filmde rol alan Özay’ın set arkadaşı ise uzun bir aradan sonra oyunculuğa dönen Arda Kural oldu. Psikolojik problemleri nedeniyle geçirdiği zor günleri geride bırakan Kural’a Özay sosyal medyada şu sözleriyle destek oldu.

KENDİ İÇ DÜNYASINA GİDİYOR!

“Ben onu tam 18 yaşından beri tanırım. İkimiz de Kral Tv'de sabah programı yapardık. Her sabah mektuplarımız gelirdi sevenlerimizden ve derdik ki yine en çok mektup bize gelmiş. O dönemde her şeyini paylaşırdı benimle. Az mı dertleşmişliğimiz vardır. Genç kızların Leonardo'suydu. Çok güzel işler başardı sevgili Arda. Yıllar geçtikçe ağırlaştı bazı şeyler. Zaten çok duygusal bir yapısı vardır Arda'nın. Temiz yüreklidir. Genç yaşta çok şeyi yüklemiştir omuzlarına. Bilirim... Sevmiyor şöhreti. Basit yaşamak istiyor Sade, yalın olmak istiyor . Her şeye rağmen yine güçlü duruyor. Yine çocuk gibi güleç yine sarılıyor hayata. Bazen de dalıyor gözleri derinlere... Uzaklara gidiyor , kendi iç dünyasına ... Sevgili arkadaşımla yıllar sonra bir sinema filmi çekiminde buluştuk İyi de oldu ona da iyi geldi. Ama yine de diyor ki bu benim son çekimim! Göz önünde olmak istemiyorum diyor.  Arda Kural hayatın kurallarına meydan okuyor bir yanda. Bir yanda sarılıyor sımsıkı işine, sevenlerine, dostlarına. Umarım içsel yolculuğunda hep mutlu olursun. Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa sevgili Arda"

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtuğba özay  arda kural  nefrin  instagram