UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANLI BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!..

FETÖ, DEAŞ ve PKK ile mücadele eden Türkiye bugün bir hain saldırıya daha maruz kaldı. Terör örgütlerine en ağır darbenin vurulduğu illerimizden bir tanesi olan Gaziantep bugün 2 teröristin saldırı girişimi ile karşı karşıya kaldı. Saat 15.23 sularında Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne saldırı girişiminde bulunan teröristlerden birinin etkisiz hale getirildiği, 1 teröristin ise arandığı öğrenildi.

CANLI BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!..

Türkiye FETÖ, DEAŞ ve bölücü örgüt PKK ile mücadelesine devam ediyor. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran canlı bomba olduğu düşünülen bir terörist etkisiz hale getirildi. Bir diğer teröristin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA: İZMİR SALDIRISINA BENZİYOR

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gaziantep'teki olayın, İzmir'deki olaya benzer olduğunun anlaşıldığını belirterek, Türkiye'de terör örgütleri arasında hiçbir fark kalmadığını, aynı ofisin şubeleri, aynı merkezin yan kolları gibi çalıştığını söyledi.

PEŞ PEŞE SİLAH SESLERİ DUYULDU

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde peş peşe silah sesleri duyuldu. Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15.23 sıralarında peş peşe silah sesleri gelince bölgeye takviye ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıkları bir polisin yaralı olduğunu söyledi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN: ALLAH O POLİSLERDEN RAZI OLSUN

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırmaya çalışan canlı bombanın polisler tarafından etkisiz hale getirilmesinden sonra kısa bir açıklama yaptı. Şahin, "Gaziantep Emniyeti'ne saldıran teröristlere haddini bildiren polislerimizden Allah razı olsun. Olayda yaralanan kahraman polisimize de Allah'tan acil şifa diliyorum." dedi.

 

AYRINTILI AÇIKLAMAYI VALİLİK YAPACAK

 

Başkan Şahin ayrıntılı açıklamanın Gaziantep Valiliği tarafından yapılacağını duyurdu.

ölgeden gelen son görüntülerde, polislerin çevredeki vatandaşların uzaklaşması için anons yapıldığı görülüyor. Ekiplerin teyakkuz hali devam ediyor.

DHA'nın Gaziantep muhabirinin verdiği bilgiler şöyle:

Emniyet müdürlüğüne saldırdığı düşünülen kişinin etkisiz hale getirildiğini yaralı polislerin hastaneye kaldırıldığını bildirdi. 15.23 sularında çok sayıda silah sesleri duyuldu. Polis başka eylemcilerin olabilieceğini düşünerek alarm durumuna geçti.

GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRESİNDEKİ BİNALARDA VE OTOPARKLARDA ARAMA YAPILIYOR

 

Emniyet Müdürlüğü önündeki çatışmanın ardından kaçan saldırganlar olduğu ihbarı üzerine polisler Emniyet Müdürlüğü çevresindeki binalar ve otoparklarda operasyon düzenliyor.

 

ÖZEL HAREKAT OLAY YERİNDE

 

1 teröristin daha olay yerinde saklandığı belirtildi. Az önce bir zırhlı araçla birlikte özel harekat timlerinin olay yerine geldiği görüldü. Olay yerinde özel harekat timlerinin yanı sıra terörle mücadele ve bomba imha uzmanları da bulunuyor.

 

İKİNCİ TERÖRİSTİN YAKALANMASI İÇİN BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

 

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre diğer saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

 

DETAYLAR BİRAZDAN...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERterörist