UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CENGİZ KURTOĞLU'NU SAHNE ÖNCESİ ZİYARET EDEN FENOMEN KİM?..

Konser öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Cengiz Kurtoğlu yine tüm samimiyetiyle sorulan soruları yanıtladı.

CENGİZ KURTOĞLU'NU SAHNE ÖNCESİ ZİYARET EDEN FENOMEN KİM?..

Ünlü şarkıcının şık giyimi gözlerden kaçmıyor. Bunun üzerine ünlü şarkıcı; “Kilo vermenin faydaları var tabi… Şimdi hangi mağazaya gidersek gidelim aldığım kıyafet üzerime tam uyuyor. Eskiden bu mümkün değildi Kostümlerimi diktirmek zorunda kalıyordum kilolu olduğum için..” açıklamasını yaptı. Eşi Fadime Kurtoğlu’nun ünlü şarkıcıyı bu zayıflamadan sonra kıskanıp kıskanmadığı sorulduğunda ise esprili bir şekilde “E yani artık evden çıkarmıyor yengeniz!..” şeklinde bir açıklama yapıyor

Yakın bir zamanda Hakan Altun ile birlikte karşılıklı olarak birbirlerinin şarkılarını seslendireceklerini söyleyen Kurtoğlu sonrasında ise tek başına yeni şarkılardan oluşan bir albümle sevenlerinin karşısına çıkacağını belirtiyor..

“KÖTÜ SESİ DİNLEMEM”

Konu oğlu ve aynı zamanda meslektaşı olan Aydın Kurtoğlu’na geldi ve ünlü şarkıcı bunun üzerine “Aydın çok iyi bir ses, Ayrıca çok çalışıyor… Çok iyi bir ekip kurmuşlar. Oğlum olmasıyla alakası yok.. Ne yaptıysa tek başına yaptı. Gerçekten iyi bir ses. Türkiye’nin iyi seslere ve yeni şarkılara ihtiyacı var. Hep eski şarkılar dönüp duruyor. Ses oldukça önemli. Kötü sesler şarkı söylemesin zaten. Radyoda kötü bir ses çıksın plak olsun, acımam kırar atarım. Kötü sesi dinlemem açıklamasını yaptı…

Sahne öncesi sosyal medya üzerinden seslendirdiği ‘İsyan’ şarkısıyla fenomen olan ve sesi oldukça beğenilen Ahmet Parlak’ı yanına çağıran Kurtoğlu, “Ahmet işte o iyi seslerden biri. Sahnedeki ağır duruşu, sesi her şey mükemmel.”  dedi.

Ahmet Parlak’ta Cengiz Kurtoğlu’nu dinlemek için sahnesine geldiğini, Kurtoğlu’nun sesine hayran olduğunu ve kendisinin şarkılarıyla büyüdüğünü belirtti. Ayrıca Ahmet Parlak, tüm sahnelerinde en az üç şarkıyı Cengiz Kurtoğlu imzalı olanlardan seçtiğini belirtti..


GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13