UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AVM TUVALETİNDE İĞRENÇ OLAY! ENGELLİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!..

İstanbul ‘da tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kas hastası kadın bir AVM’nin tuvaletinde tecavüze uğradı.

AVM TUVALETİNDE İĞRENÇ OLAY! ENGELLİ KADINA TECAVÜZ ETTİ!..

İstanbul’da  ailesiyle birlikte yaşayan 39 yaşındaki kas hastası kadın internetten tanıştığı 35 yaşındaki Erol G. İle tanıştı. Evli ve üç çocuk babası adam engelli kadın ile Esenyurtta bir avm’de buluşdu.

Engelliler tuvaletine girip kapıyı kilitleyen şahıs tekerlekli sandelyedeki kadına tecavüz etti.

Olay sonrası D. Baygınlık geçirdi. Ayıldıktan sonra hastaneye giden D.’nin kanamasuı durmadı. D. Tedavisinin ardından hastanenin verdiği raporda bekaret zarının yırtıldığı saptandı. D.’nin şikayeti züerine aynı gün hastanede gözaltına alınan Erol G. Hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan dolayı Bakırköy 5. Ağır Mahkemesi’nde dava açıldı.

Sabah’ta yer alan habere göre, Erol G. Mahkemedeki ifadesinde, D. İle duygusal ilişkilerinin olduğunu, o gün de rızası doğrultusunda cinsel ilişkiye girdiklerini ileri sürdü.

Öte yandan psikolojisi el vermediği için ilk iki duruşmaya katılmadığını ancak 13 Şubat’ta görülecek duruşmaya gideceğini ifade eden D. Şunları söyledi.

“Benim hayatım zaten çok zordu. Bu olaydan sonra hayatla bağım koptu. Çırpınıyorum… İnsanlara karşı inancımı ve güvencimi yitirdim”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERengelli  tecavüz  uçankuş