UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“RESMİ UYARILAR YAPILMASI SONUCU KONSERİMİZİ İPTAL ETTİK"

FİNLANDİYA’nın dünyaca ünlü çello-metal grubu Apocalyptica, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da vereceği konserini iptal ettiğini duyurdu.

“RESMİ UYARILAR YAPILMASI SONUCU KONSERİMİZİ İPTAL ETTİK"

Çıkış albümü "Plays Metallica by Four Cellos"un 20. yılı için düzenlenen özel bir turne kapsamında 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da sahne alacağı bildirilen Apocalyptica, konserini iptal ettiğini bildirdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan grup, 8 Nisan’da İstanbul’da konser veremeyeceklerini belirterek, "Finlandiya, Almanya, Büyük Britanya gibi çeşitli ülkelerin dışişleri bakanlıklarından resmi uyarılar yapılması sonucu tur ekibimizden bazı kişilerin kaygılı olması nedeniyle, grup üyeleri ve ekibimizce konseri iptal etme kararı aldık. Grubumuzda demokratik bir sistem var. Kimseyi İstanbul’a gitmeye zorlayamayız. Umarız tekrar Türkiye’ye gelmek için yakında bir fırsat buluruz. Türkleri çok seviyoruz ve önceki ziyaretlerimizden muhteşem hatıralarımız var" ifadesini kullandı.

Organizasyonu düzenleyen Freebird Agency ve Vera Müzik ise şu açıklamayı yaptı:

"8 Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan Apocalyptica konseri, grubun isteği üzerine iptal edilmiştir. Freebird Agency ve Vera Müzik olarak grubu ikna etmek için son ana kadar büyük çaba sarf ettik, sunabileceğimiz tüm önerileri sunduk ancak kararlarından döndüremedik. Biletlerinizi, yarından itibaren aldığınız noktalara iade edebilirsiniz."

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERApocalyptica  KONSER  TÜRKİYE  FİNLANDİYA  İSTANBUL