UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARİKA AVCI HAKKINDA ŞOK İDDİA! “BENİ ÖLDÜRTECEKTİ”

Bir süre Harika Avcı’nın şoförlüğünü yapan EMRE E. Geçtiğimiz günlerde polise başvurarak Avcı’nın kendisini öldürtmek istediğini öne sürdü. Emre E.’nin iddiası üzerine Harika Avcı hakkında soruşturma başlatıldı.

HARİKA AVCI HAKKINDA ŞOK İDDİA! “BENİ ÖLDÜRTECEKTİ”

İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Şoför Emre E., son dönemde Avcı’nın maddi durumunun kötüye gitmesi sonucu maaşını alamamaya başladı. Genç şoför , bir müddet sonra Avcı’dan biriken maaşını istedi. Bunun üzerine Avcı ile tartışan Emre E. İşten ayrıldı.

28 Şubat günü Avcı, şoför Emre E’ye ‘Paranı Nesibe’den al’ şeklinde bir mesaj attı. Mesajın ardından Avcı’nın başka bir çalışanı olan Nesibe A., bir buluşma ayarladı.Emre E. BMW marka araçta kendisini bekleyen Nesibe A. İle buluştu. Yolda giderken araçta konuşan ikili, bir süre sonra başka bir araçla durduruldu. Otomobile 6 kişi daha bindi.

Emre E’yi tehdit eden bu kişiler iddiaya göre Harika Avcı’nın emri üzerine aracı Saklıkent’teki bir siteye götürdü. Sitede bir binaya sokulan Emre E. Burada Harika Avcı ile karşılaştı. Ne olduğunu anlamayan Emre E., iddiaya göre adamlardan dayak yedi. Kafasına pompalı tüfek dayanıp ölümle tehdit edilen Emre E., Avcı’nın “Götürün bunun işini bitirin” sözleriyle kendisinden geçti.

Emre E.’nin kendisine gelmesini bekleyen şüpheli kişiler, araca bindirdikleri genç adamı öldürmek üzere ormanlık alana götürmeyi planladı. Emre E., siteden çıkmak üzereyken güvenlik görevlilerini gördü ve bağırarak yardım istedi. Güvenlik görevlileri aracı durdurdu. Emre E., araçtan indirilerek polis merkezine götürüldü.

Harika Avcı ve adamlarından şikayetçi olan genç şoförün iddiası üzerine Avcı hakkında soruşturma başlatıldı

SABAH

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13