UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOLGAHAN SAYIŞMAN İLE ALMEDA ABAZİ ÇİFTİ YURDA DÖNDÜ!..

Tolgahan Sayışman 2 yıllık sevgilisi Almeda Abazi ile 15 Şubat’ta Amerika Los Angeles’ta evlenmişti. Çift 2 aylık balayının ardından bugün İstanbul’a döndü.

TOLGAHAN SAYIŞMAN İLE ALMEDA ABAZİ ÇİFTİ YURDA DÖNDÜ!..

Havalimanında kameralara yansıyan çiçeği burnunda çift, “yorulduk, uykuluyuz ama çok güzel geçti” dedi.

Almeda Abazi, “Çok güzeldi, hala inanamıyorum saat farkı varya arada. Biraz yorgunuz ama herşey çok güzeldi” şeklinde konuştu.

Abazi evlendikten sonra instagramda, “Demek ki onların dostluk anlayışıyla benim dostluk anlayışım uyuşmuyormuş” şeklinde manidar bir paylaşımda bulunmuştu ve tüm gözler düğünlerine katılmayan Murat Yıldırım ve İmane Elbani çiftine çevrilmişti.

"KİNCİ DEĞİLİM, GEÇTİ ARTIK"

İnstagram paylaşımına Abazi, “Kinci bir insan değilim, geçti bitti. Çok önemli değil” derken, Sayışman “herkes aradı sordu zaten. Gelmesini beklediğim insanlar da geldi. Sağolsunlar” dedi.

MURAT YILDIRIM AÇIKLAMASI!

Yakın arkadaşı Murat Yıldırım’ın düğününde sağdıcı olan Sayışman dostum dediği Yıldırım’ın, kendi düğüne katılmaması ve instagramdan sadece “sevgili arkadaşlarım mutluluklar” demesine karşın “aranızda bir soğukluk var mı? Murat Yıldırım düğününüze katılmadı” sözlerine, “alakası yok. 24 saat konuşuyoruz. Adam İstanbul’da çekimlerde çalışıyor” dedi.

Son olarak Almeda Abazi’ye “düğünde ayağına bastınız mı?” diye sorulunca, “bilmiyordum öyle bir şey olduğunu” diyerek ayağına bastı ve eğlenceli anlara sahne oldu.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13