UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

İNENLER

1.     ZARA:

“Hayatımda iki darbeyi aynı anda yaşadım, 15 Temmuz darbesinden sonra 16 Temmuz’da eşimden ayrıldım” diyen Zara’nın şarkıları ve albümleri unutuldu, çünkü Zara kendisini unutturdu ve inenler listesinde 1. sırada yerini aldı.

2.    IVANA SERT

“İşte Benim Stilim” yarışmasında jüri üyesi olan Ivana Sert, Nur Yerlitaş ile kavga etmesinin ardından yapımcılar Nur Yerlitaş’ı haklı bulmuş Ivana Sert’in programla ilişkisinin kesilmesine karar verilmişti.

Ancak sonrasında Nur Yerlitaş, Ivana Sert’i affetmiş ve programa dönmüştü. Ama yine de doğru düzgün yürümedi çünkü bardak kırılmıştı bir kere...

Ivana bu olaylarla inenler listemizin 2’nci sırasında yer aldı.


3.GÖKHAN  TEPE

20. sanat yılını geride bırakan Gökhan Tepe kariyerini de geri planda bıraktı. Evlendikten sonra arada sırada konser veren şarkıcı yeni şarkılarıyla dinleyicilerini heyecanlandırmayı ise çoktan unutmuş. Yeni bir şeyler üretmeyip eski şarkılarıyla gündemde kalmaya çalışan fakat unutulanlar arasına katılan Gökhan Tepe inenler listemizde 3. sırada...


4. CEREN HİNDİSTAN

Sadece bir kaç ufak tefek dizide oynamış, “oyuncu” kimliği taşıyan fakat yaşadığı aşklarla adından daha çok söz ettiren Ceren Hindistan

Evli iş adamı Ümit Aslan’la uzun bir süre birliktelik yaşayan, lüks yaşantısını gözler önüne seren Hindistan ayrıldıktan sonra da etkisinden kurtulamadı.

Geçtiğimiz gece yine kameralara görüntülenmemek için gece kulüplerinin arka kapılarından kaçmayı denedi fakat başaramadı ve hayat tarzıyla inenler listesinde 4. sırada yerini aldı.

5 EDİS

Edis bir şarkıyla parlayıp, sonrasında kaybolup sönen isimler kervanının başını çekiyor.

Kendisine büyük emek veren ve son günlerde de artık sabrı taşıp, yaşadığı vefasızlığı da dile getiren Soner Sarıkabadayı’dan sonra iyice gözden düşen Edis, inenler listemizde 5. sırada!

 

ÇIKANLAR

1.     ERKAN PETEKKAYA

Erkan Petekkaya  son dönemin en çok konuşulan isimlerinden…

Los Angeles’ta yaptığı 10 milyonluk anlaşmayla başarısını yurt dışına taşıyan Erkan Petekkaya herkesin dilinde...

Aman nazar değmesin diyor ve iyi bir eş, iyi bir baba ve iyi bir oyuncu olan Erkan Petekkaya’yı çıkanlar listemizin zirvesine alıyoruz.

2.     GECE KUŞU

“Gece Kuşu” programı çok kısa bir zamanda ünlü isimlerin “yeni adresi” oldu.

Konukların kendilerini ve projelerini anlatabildikleri ve “tek konuk” olarak katılabildikleri “tek” program olan “Gece Kuşu”, yayın anlayışıyla da kısa zamanda büyük takdir toplamayı başardı.

Gece Kuşu çıkanlar listemizde 2’nci sırada..

3.YONCA EVCİMİK

Geçtiğimiz günlerde 40. sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik yıllar geçmesine rağmen hem muhteşem sesi, hem de muhteşem fiziğiyle kendisinden söz ettirmeyi başarıyor.

Her daim adından söz edilen biri olması, haliyle onu çıkanlar listemizde 3’üncü sıraya taşıyor.

4.     ERHAN ÇELİK

Yakışıklı anchorman Erhan Çelik, yaptığı işlerle kendisini ve sunduğu TRT Ana Haber bültenini zirveye taşımayı başarıyor.

Hollanda’da polislerin hışmına uğrayan Erhan Çelik, her zaman haksızlıklar karşısındaki dik duruşuyla takdir topluyor.

Erhan Çelik çıkanlar listesinde 4. Sırada!

5.     VATANIM SENSİN

“Vatanım Sensin”, perşembe gecelerine ağırlığını koymaya devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu bu başarının en somut örneklerinden bir kaçı...

Tarihi sahneleri ve karakterleriyle milli duyguları kabartan Vatanım Sensin dizisi çıkanlar listesinde 5. sırada!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler  çıkanlar  uçankuş