UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ AÇIKLADI! İREM DERİCİ DEPRESYONDA MI?..

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin spor arabasının fiyatı dudak uçuklattı.

MUSTAFA CECELİ AÇIKLADI! İREM DERİCİ DEPRESYONDA MI?..

Mustafa Ceceli’nin 640 bin euro yani yaklaşık 2.5 milyon lira karşılığında Aston Martin sahibi olduğu iddia edildi.

Hatta ünlü sanatçının özel bakım için aracını servise bıraktığı koltukların yenileneceği, ayrıca bazı aksesuvarlar ekleneceği yer aldı bugün magazin basınında…

Mustafa Ceceli hakkında çıkan bu iddialara yanıt verdi.

“İçeriği doğru değil haberin ama onlar öyle uygun gördüyse olsun. Araba serviste falan da değil yani 24 Ocak’tan beri geziyorum Allah’a şükür. Koltuklarını falan da değiştirmiyorum, çok güzel koltukları var yani. Aston Martin yapmış yani üstüne bir de gidip sanayide koltuk mu taktıracağım arabaya…

Spor araba seviyorum. İstanbul’daki yol koşulları malum. 1 yıl içinde 5 tane spor otomobil değiştirerek tarihe geçtim, otomobil üzerine ihtisas yaptım. Basında şarkıdan çok otomobil haberi var şu anda”

“James Bond bir sonraki filmini İstanbul’da çekerse bir tur vereceğim”

“Ben arabayı ‘Kıymetlim’de kullandım Avrasya Tüneli’nde o arabayla geçtim 35 , 40’la gidiyordum hatta dediler arabayı harcamışsın tünelde bassaydın açılmadan önce... Hız limiti var 70! Klipte kullandım, klip hakkını doldurdu araba. Ama ilerde filme yakışır tabii”

Muhabirin, “Bond kızı olsa kim olurdu?” sorusuna şarkıcı, “Eşime sorsanız bunu, eşim olurdu ama İrem Derici de olurdu, kıvraktır yani” dedi.

İREM DERİCİ DEPRESYONA MI GİRDİ?

“Sosyal medya orucuna başlamış İrem Derici de mesajını gördüm, sıkıldı mı acaba bilmiyorum, sosyal medya yoruyor insanı. Ama benim gördüğüm kadarıyla ilişkisi iyi gidiyor, şarkıları iyi gidiyor. İstediği kiloya da indi. Depresyona girecek bir durumu yok bence.”

ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM!

“Estetiğe bakış açınız nedir?” ise sorusuna, “ben soğuk bakmıyorum. İhtiyaç olursa da bakarız niye olmasın” dedi.

Öte yandan kardeşi Sinan Ceceli ‘Olala’ şarkısıyla Ece Seçkin’le düet yaparak müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Ceceli bununla da ilgili olarak, “ilk klibi çıktı, ikinci klibi için çalışma yapacaklar.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA CECELİ  irem derici