UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

İNENLER:

1-    HÜLYA AVŞAR

En son 2014-2015 tarihlerinde TV8 ekranlarında talk show yapan Hülya Avşar reyting kurbanı olmuş ve program erkenden final yapmıştı. Avşar’ın bu seferki adresi Star Tv oldu. 25 Şubat’ta “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programıyla ekranlara hızlı bir dönüş yapan Hülya Avşar birbirinden popüler konuklara rağmen beklenilen reytingi tutturamadı.

Hülya Avşar inenler listesinde ilk sırada…

 

2-ASENA ATALAY

6 yıl sonunda olaylı bir şekilde Caner Erkin ile yollarını ayıran Asena Atalay, son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden…
Geçtiğimiz gün Aranjör Ozan Çolakoğlu’nun doğum gününe katılan Atalay’ın, genç şarkıcı Edis ile yakınlaştığı iddia edilmesinin ardından çıkan haberleri yalanlasa da magazin sayfalarında kendine yine yer buldu.

Olay kadın Asena Atalay inenler listesinde 2. sırada yerini aldı.

 

3-ELÇİN SANGU

Kiralık Aşk dizisiyle bir anda adından sıkça söz ettiren oyuncu Elçin Sangu’nun setteki kaprisleri çok konuşulmuştu.
Güzel oyuncu şimdi de eski menajeri Başay Okay'la mahkemelik oldu.
Okay’ın “Haksız yere sözleşmeyi feshetti' diyerek açtığı 100 bin dolarlık tazminat davasında tanıklar dinlendi. Dinlenen 10 tanık da Elçin Sangu'yu suçladı.

 

4-KEREM BÜRSİN

Başrollerinde Kerem Bürsin, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin yer aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ dizisi reytinglerdeki düşüşü devam ediyor.
Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Şeref Meselesi dizisinde olduğu gibi bir kez daha beklentiyi karşılayamadı.
Ne sempatik konuşması, ne kaslı vücudu, ne de aşkı dizinin reytinglerine bir türlü katkı sağlayamadı.1 yıl boyunca yapılan dizinin PR’ı da boşuna oldu.

 

5-MURAT DALKILIÇ

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Murat Dalkılıç'ın baş dansçısının Rus bir şarkıcı ile yaptığı mesajlaşma ortaya çıkmış ve burada yer alan ifadeler büyük dikkat çekmişti.
Bunun üzerine ünlü şarkıcı dansçısını kovmuştu.

Olayın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra Dalkılıç’ın konuya olan yaklaşımı değişmiş; “15 yıllık arkadaşım, o yüzden yargısız infaz yapmak istemiyorum” diyerek U dönüşü yapmıştı.

Murat Dalkılıç’ın bu anlamsız U dönüşü inenler listesinden 5. sırada…

 

ÇIKANLAR:

1-    SİNAN AKÇIL

Hollanda'da konser vermeye hazırlanan Sinan Akçıl, geçtiğimiz ay Hollanda’da yaşananlar olaylar ile ilgili tavrını sahne de Türk bayrağı açarak gösterdi.

Akçıl’ın bu ayakta alkışlanacak hareketi çıkanlar listesinde 1. sırada yer aldı.

 

2-    FERHAT GÖÇER

Ferhat Göçer ‘Aşkın Mevsimi Olmaz Ki’ şarkısıyla gündemde bu sefer.
Şarkı tüm listelerde bir numara.
Hem klibi hem şarkının sözleriyle dinleyicileri farklı dünyalara taşıyan eser Ferhat Göçer’in sesiyle de ayrı bir hava yarattı.

Ferhat Göçer’in beğenilen şarkısı çıkanlar  listesinde 2. sırada…

 

3-CEM YILMAZ

Cem Yılmaz, G.O.R.A.’nın devam filmi olan Arif ve 216’nın kadrosuna birbirinden ünlü isimleri dahil etmeye devam ediyor. Seda Bakan’dan sonra en son oyuncu kadrosuna Farah Zeynep Abdullah’ı da katan Yılmaz, filmin ilk afişini paylaşmasının ardından teaserini de paylaştı. Filmin fragmanı şimdiden tıklanma rekorları kırdı. Merakla beklenen film 2018’de vizyona girecek.

 

4-CANER ERKİN

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı'nın 31'inci yaş günü için gece kulübünü kapatarak yakın dostlarını davet etti.
Parti için hiçbir masraftan kaçınmayan 28 yaşındaki Erkin birlikte çektirdikleri romantik fotoğrafları da kulübün duvarlarına astırdı.
Mekan kapatmayla da kalmayan aşık futbolcu eşi için sahneye çıkıp şarkı da söyledi.

Romantik aşık Caner Erkin’in bu doğum günü sürprizi çıkanlar listesinde 4. sırada…

5- DR. GÜRKAN KUBİLAY

Sağlık deyince akla gelen ilk isimlerden olan Dr. Gürkan Kubilay hafta içi her gün UçanKuş ekranlarında…
Reyting Makinası olarak adlandırılan Dr. Gürkan Kubilay hazırlayıp sunduğu “UçanKuş’ta Önce Sağlık” programının yanı sıra konuk olduğu bütün programları yukarıya taşıdı.

Bu durumda Dr. Gürkan Kubilay da çıkanlar listesindeki yerini almış oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİNENLER  ÇIKANLAR