UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT ÇÖZÜMÜ TAŞIYICI ANNEDE BULDU!..

İkinci hamileliğinde sıkıntılı günler geçiren Kim Kardashian doktorların "Üçüncü kez hamile kalırsan ölürsün" sözlerine aldırış etmeden, iki çocuğuna kardeş istediğini söyledi. Çevre baskısının ardından West çifti çözümü taşıyıcı annede buldu!

ÜNLÜ ÇİFT ÇÖZÜMÜ TAŞIYICI ANNEDE BULDU!..

Son günlerde Keeping Up With the Kardashians adlı programda sansasyon yaratacak açıklamalar yapan Kim Kardashian, programın üçüncü bölüm tanıtımında üçüncü çocuğu istediğini belirtmişti. Aslında bu onun ilk kez yaptığı bir açıklama değildi.

PEK ÇOK TALEP ALMIŞTI!

Kardashian ikinci çocuğuna hamileyken pek çok sorun yaşamış, hatta üçüncüyü doğuramayacağı konusunda haberler çıkmıştı. Öyle ki doktorları ölüm tehlikesi olduğunu dahi söylemişti. Her şeye rağmen doktorlarına aldırış etmeden “North’a ve Saint’e bir kardeş vermek istiyorum” diye açıklamalar yapan Kardashian, yaklaşık dört ay önce, yakın çevresine taşıyıcı anne aradığını söylemiş, bunun üzerine pek çok talep almıştı.

"BİR SANİYE BİLE DÜŞÜNMEM"

Taşıyıcı anne olmak isteyenlerden biri de oyuncu ve model Chrissy Teigen’dı. Teigen “Kim’in taşıyıcı annesi olmak için bir saniye bile düşünmem” açıklamasında bulunmuştu. Bu konu şimdi yeniden gündemde ve West çifti ciddi ciddi taşıyıcı anne arayışına girmiş…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13