UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SKANDAL! KAYALIKLAR ARASINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER!..

Zonguldak’ta bir genç, 16 yaşındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girip video çekerek, görüntüleri arkadaşlarıyla paylaştı

SKANDAL! KAYALIKLAR ARASINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER!..

Zonguldakta yaşanan olayda genç, iddiaya göre kız arkadaşı ile deniz kenarındaki kayalıklarda ilişkiye girip cep telefonuyla video çekti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bir süre sonra bu görüntünün okulda arkadaşları arasında yayıldığını öğrenen kız, savcılığa giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı, ’Reşit olmayanla cinsel ilişki’ ve ’Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlarından yargılandığı Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada hakim karşısına çıktı.

2 YIL 9 AY HAPİS

Duruşmaya katılan genç kız, şikayetçi olduğunu söyledi. 17 yaşındaki sanık ise savunmasında, kızın kendi isteği ile ilişkiye girdiklerini, görüntüyü de arkadaşlarının kafede otururken telefonunu kurcalarken gördüğünü ileri sürdü. Sanık, ’Reşit olmayanla cinsel ilişki’ suçundan 1 yıl 1 ay, ’özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan da 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 2 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzonguldak