UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA!.. KİM İNDİ,KİM ÇIKTI?..

İNENLER:

1-CEYLAN

Bir dönemin küçük şarkıcısı Ceylan’ın, son dönemlerde müzikten iyice koparken, bu kez de Maslak’taki evinde bir suçluyu sakladığı iddiasıyla gündeme geldi.

Ceylan’ın dairesine düzenlenen operasyonda aranan suçlu gözaltına alınırken, evde ruhsatsız bir de tabanca ele geçirildi.

Ceylan inenler listesinde ilk sırada…


2- MAHSUN KIRMIZIGÜL

Son filmi Vezir Parmağı’nın gişede istenilen başarıyı karşılayamamasının ardından uzun bir süre sessizliğe gömülen Mahsun Kırmızgül, kendisine güldüren sosyal medya paylaşımıyla tekrar eleştiri oklarının hedefi oldu. Mahsun Kırmızgül listemizde ikinci sıraya yerleşti.

 

3-IRMAK ÜNAL

Ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın, Emre Karabacak ile evli olan kızı Irmak Ünal’ın, üç aydır genç şarkıcı Genco Ecer’le gizli bir ilişki yaşadığı iddia ediliyordu. Gözlerden uzak bir ilişki yaşadıkları konuşulan Ünal ve Ecer, önceki gün Yeniköy’de buluştu ve buluşma görüntülendi. Üç çocuk annesi Irmak Ünal ihanet haberlerini yalanladı ancak gereksiz gündemiyle inenler listesinde 3. Sırada yerini aldı.

 

4-“Fİ” DİZİSİ

İnternet üzerinden yayınlanan ve kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur ve Ozan Güven gibi iyi oyuncuları bir arada bulunduran “Fi” dizisi, cinselliği ön plana çıkartan PR çalışmasıyla gündem yaratmaya çalıştı ancak büyük tepki gördü.

Yanlış strateji ve PR kurbanı dizi, oyuncularına da, daha şimdiden çok büyük prestij kaybettirdi.

 

5-VOLKAN BABACAN

Yaza evlilik hazırlığı yapan Milli kaleci Volkan Babacan ve Burcu Erçil şok bir kararla ayrıldı. Ayrılığın perde arkasında ise Babacan’ın, Tepebaşı’nda bir mekanda kumral bir güzelle eğlendiği iddiaları yer aldı.

Volkan Babacan inenler listemizin son sırasında.

ÇIKANLAR:

 1-“ÇOBAN YILDIZI” DİZİSİ

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar'ın paylaştığı sevilen dizi Çoban Yıldızı, ratinglerinin her hafta biraz daha yükselmesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Yıldızı giderek parlayan “Çoban Yıldızı” dizisi çıkanlar listemizde zirveye yerleşti.

2-SONSUZ AŞK

Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı “Sonsuz Aşk” filminin önlenemeyen yükselişi sürüyor.

Sonsuz Aşk çıkanlar listemizde ikinci sırada…

3-ZAFER ALGÖZ

Başarılı oyuncu Zafer Algöz’ün, “Haşırt Dı Bilekbord” adlı kitabı kitapseverlerin büyük ilgisini çekti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın önsözünü yazdığı kitabın 7.baskısı raflardaki yerini aldı.

Zafer Algöz bu başarısıyla çıkanlar listemizin 3.sırasında yerini aldı.

4-HANDE YENER

Kraliçe” lakaplı Hande Yener, geçtiğimiz şubat ayında Arnavutköy’de yeni bir eğlence mekanı açmıştı. Başarılı sanatçı, şimdi ise Anadolu Yakası’nda bir yer daha açmaya hazırlanıyor.

Müzikteki başarısının yanı sıra işletmeciliğiyle de ön plana çıkan Hande Yener, çıkanlar listemizde dördüncü sırada…

5-MURAT BOZ

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, müzikteki başarısının yanı sıra örnek olacak nitelikteki davranışlarıyla da takdir ediliyor. Güzel oyuncu Aslı Enver’le uzun süredir güzel bir ilişki yaşayan Murat Boz, hem sanatçı kişiliği, hem yardımseverliği, hem de özel yaşamıyla, örnek bir sanatçı olarak benimsenirken, çıkanlar listemizdeki yerini aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar  uçankuş