UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UEFA'NIN SKANDAL KARARI SONRASI BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ AÇIKLAMA!..

Beşiktaş yönetimi, UEFA'nın Lyon - Beşiktaş maçı için verdiği "2 yıl içinde benzer olayların tekrarlaması durumunda 1 yıl men cezası" kararını skandal bir karar olarak yorumladı ve tahkime gideceğini açıkladı.

UEFA'NIN SKANDAL KARARI SONRASI BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ AÇIKLAMA!..

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak UEFA'nın Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdiğini duyurması sonrasında açıklamada bulundu.

İşte o sözler:

"Bizim sorumluluğumuzda olmayan olaylarda Lyon ile eşit tutulup aynı cezaya çarptırılmamız UEFA'nın ne kadar taraflı bir karar verdiğini gösteriyor. Bu skandal kararın tartışılacak hiç bir yönü yok. Biz maçtan önce de UEFA'ya tüm başvurularımızı yaptık. 17 bin Türk vatandaşa bilet satıyorlar bunlar bizim sorumluluğumuzda olamaz diye bildirdik. Çıkan olayların sorumluluğu tamamen Lyon emniyetinde iken verilen bu cezayı kabul etmek mümkün değil.

Bu artık sadece Beşiktaş'ın değil Türkiye'nin meselesidir. Gerekçeli karar bize ulaştıktan sonra gerekli tüm hukuki girişimleri hemen başlatacağız ve bu cezanın kaldırılması için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da, "Beklediğimiz bir karar değildi. Yazılan sebepler bu cezanın gerekçesi olamaz." şeklinde konuştu.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBJK  UEFA