UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR!..

Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün Türkiye’de, KKTC’de ve dış temsilciliklerde coşkuyla kutlanacak. İlk tören Anıtkabir'de yapıldı.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR!..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu yıl da çocuklar Atalarına koştu. İlk tören Anıtkabir'de sabah saatlerinde yapıldı. Öğrenciler ellerinde çiçeklerle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da çocuklarla birlikte Anıtkabir'deydi. Ancak hava şartları nedeniyle öğrenciler kısa bir anmanın ardından okullarına geri gönderildiler.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın eşliğinde devlet erkanı 262 metrelik Aslanlı yolu yürüyerek  Anıtkabir'e geldi. Ankara'da yoğun kar yağışı var.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılırken, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin törene katılmaması dikkat çekti.

23 NİSAN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni'ne katılacak.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile beraberindeki öğrenci ve öğretmen heyetini kabul edecek.

Meclis Genel Kurulu’nda da bugün saat 14.00’de 23 Nisan dolayısıyla özel oturum yapılacak.

Başbakan Binali Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'deki törene katılacak, Çankaya Köşkü'nde çocuklarla bir araya gelecek.

Yıldırım, TBMM'ni̇n açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla özel gündemle toplanacak Genel Kurula, Çankaya Köşkü'nde 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne ve TBMM Şeref Salonu'nda verilecek resepsiyona katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'deki tören ile TBMM'deki kabul törenine katılacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanıtkabir