UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI, AK PARTİ’NİN BAŞINA NE ZAMAN DÖNECEĞİNİ AÇIKLADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Routers'e röportaj verdi.

CUMHURBAŞKANI, AK PARTİ’NİN BAŞINA NE ZAMAN DÖNECEĞİNİ AÇIKLADI!

Ayrıca AKPM'nin aldığı karara ilişkin yaptığı açıklamada: "Karar tamamen siyasi, tanımıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'yi siyasi denetim altına almaya karar vermesine ilişkin açıklamasında "Kararı tanımıyoruz, karar tamamen siyasi" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Routers'e verdiği röportajda ise, "Resmi sonuçları bekliyorum, Ak Parti'nin başına döneceğim." açıklamasında bulundu.


SONUÇLAR AÇIKLANINCA PARTİME DÖNECEĞİM

AK Parti'ye dönüp dönmeyeceği sorusunu cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan 'referandum sonuçları açıklanınca partime döneceğim' dedi.

ELİMİZDE BELGELER VAR TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARI İLE EL ELELER

Referandum sürecinde Avrupa'nın pek çok ülkesine Türk bakanların sokulmadığının altını çizen Erdoğan, "Oralarda ne yazık ki bazı teröristlerle kampanyalar yürütülmüştür. Hatta terör örgütleri ile işbirliği olanlarla kampanyalar yürütülmüştür. Şimdi AB PKK'yı terör örgütü olarak kabul ediyor. Şimdi elimde belgeler var ve bunlarda bazı terör örgütü mensuplarının fotoğrafları var ama bunlar milletvekili. Bunlar hayır kampanyası yapıyor 'Evet'e karşı. AGİT elemanları arasında bunları da tarafsız olarak ülkemize gönderiyorlar. Bir de böyle bir durum var" dedi.

ABD VE RUSYA'YA BİLGİ VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın Sincar'a gerçekleştirdiği hava operasyonunu öncesinde Rusya, ABD ve K. Irak'ı bilgilendirdiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13