UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADANA'DAKİ BOTOKS SKANDALINDA GELİŞME!..

Adana’da kendini estetik uzmanı olarak tanıtarak evinde bazı vatandaşlara dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddia edilen kuaför Soner G. hakkında, 2 ayrı suçtan daha tutuklama kararı verildi.

ADANA'DAKİ BOTOKS SKANDALINDA GELİŞME!..

 Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kendisini doktor olarak tanıtarak kadınlara dolgu dudak ve botoks yapıp vatandaşların enfeksiyon kapmasına neden olan ve bu şekilde dolandırıcılık da yaptığı belirlenen şüpheli kuaför Soner G. hakkında soruşturma başlatıldı.

Açıklamada, Erdemli 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hırsızlık suçundan verilen 4 yıl 15 ay hapis cezasının kesinleşmesi nedeniyle şüpheli Soner G’nin Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olduğu hatırlatıldı.

YARALAMA EYLEMİNDEN SORUŞTURMA AÇILDI

Açıklamada, şu bilgilere de yer verildi: "Şüphelinin internette kendisini estetik uzmanı doktor olarak tanıttığı, mağdurlar M.K, Z.U, C.S. ve eşi G.S’ye botoks ve silikon dudak dolgusu yaparak para almak suretiyle dolandırdığı tespit edilmiştir.

Şüpheli Soner G, 6. Sulh Ceza Hakimliği’nce dolandırıcılık ve 1219 Sayılı Kanunun 25’inci maddesinde yer alan diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanı takmak suçlarından tutuklanmıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSAHTE ESTETİK  BOTOKS  SKANDAL