UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EYLEM TORAMAN, EVLİLİĞİYLE İLGİLİ SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU!

Eski Beşiktaşlı İbrahim Toraman ile boşanma davası süren Eylem Toraman, evlenmeden önce şiddet gördüğü adamla neden nikah masasına oturdu? Sorusuna ve diğer iddialarını içtenlikle yanıtladı.

EYLEM TORAMAN, EVLİLİĞİYLE İLGİLİ SAMİMİ İTİRAFLARDA BULUNDU!

Eylem Toraman, Günaydın gazetesine verdiği özel röportajda, “İbrahim ile ilişkimizin üçüncü yılında hamile kaldım. Fakat bir avukat, hukukçu olarak bebeği aldırmak, ölüme sebebiyet vermek istemedim.” Dedi.

Eylem Toraman,  “İbrahim çocuğu istemedi, aldırmamı istediği için beni dövdü. Sonra o yalan ifade verme olayı yaşandı. Bu arada hamileydim ve çocuğumu nikahsız doğurmamak için, yaptığı sürpriz evlilik teklifini kabul ettim” diye konuştu.

AİLEMİN DURUMU İYİ

İbrahim Toraman’la para için evlenmediğini söyleyen Eylem Toraman, dünyanın en büyük kimya şirketlerinden birinin hukuk müdürü olduğnu ve Evlendiği zaman da 13 bin liraya yakın maaşı olduğunu söyledi.  

Eylem Toraman röportajda ayrıca şunları söyledi: “Üstelik ailemin durumu da iyidir. İbrahim’in şiddet sorunu vardı ama Beşiktaş’ta oynadığı için “rezil olur” diye konuşmadım. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEReylem toraman  ibrahim toraman