UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M. CECELİ’NİN HAYATINDA S. İMER’DEN ÖNCE TUVANA TÜRKAY MI VARDI?

Selin İmer’le oldukça samimi fotoğrafları ortaya çıkan Mustafa Ceceli’nin Tuvana Türkay’la da görüştüğü ortaya çıktı.

M. CECELİ’NİN HAYATINDA S. İMER’DEN ÖNCE TUVANA TÜRKAY MI VARDI?

Tuvana Türkay’ın sesini beğenen Mustafa Ceceli’nin arkadaşlığının mesajla başladığı öğrenildi.

Mustafa Ceceli ve Tuvana Türkay, Gezegen Mehmet’in programında 1 Ocak 2015 tarihinde bir araya geldi. Mustafa Ceceli’nin konuk olduğu programa Gezegen Mehmet sürpriz yaparak Tuvana Türkay’ı da konuk etmişti. Tuvana Türkay o programda ilk olarak yeni şarkısını da  seslendirdi.


Tuvana Turkay’ın sesini çok beğenen Mustafa Ceceli, söz ve müzikleri Tuvana Türkay’a ait olan “Ara Ne Olursun” CD’sinin de düzenlemelerini yaptı.

“Olanlar Oldu” filminde oyunculuğu ve söylediği “İncirler Olana Kadar” şarkısıyla gündeme oturan Tuvana Türkay’la Mustafa Ceceli’nin yolu 11 Şubat 2017’de Beyaz Show’da kesişti.

Sık sık Mustafa Ceceli’nin stüdyosunda buluşan ikilinin birlikte düet yapması, birlikte klip çekmesi bile ikilinin gündeminde olan konulardı. 

Ne olduysa oldu Mustafa Ceceli ile Tuvana Türkay’ın yolları ayrıldı. Böylece Tuvana Türkay ile Mustafa Ceceli’nin beraber yapacakları düet ile klip de rafa kalkmış oldu.

Ayrılıklarının ardından hem Mustafa Ceceli hem de Tuvana Türkay sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bile bıraktılar.


Faik ERDEMLİ

UçanKuş TV Haber Müdürü

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMustafa Ceceli  selim imer  TUVAN TÜRKAY