UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EŞİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA BULDUĞU MEKTUP HAYATINI DEĞİŞTİRDİ!..

Eşinin ölümünden sonra hayatı değişti! 60 yıl sonra bulduğu mektup... 80 yaşındaki Tony Tripani’nin eşi 50 yıllık evliliklerinin ardından hayatını kaybetti. Tony, eşinin kaybı sonrasında mahvoldu. 80 yaşındaydı ve yapayalnızdı.

EŞİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA BULDUĞU MEKTUP HAYATINI DEĞİŞTİRDİ!..

Eşinin vefatının ardından bulduğu bir mektupla her şey değişti. Tony mektubu açıp hızla okumaya başladı. Meğerse mektup 56 yıl önce yazılmış. Mektubu yazan kişiyse 20 yaşındayken kız arkadaşı olan Shirley’miş.

Shirley mektubunda sık sık Tony’yi düşünden bahsetmiş. Mektubun sonlarında ise Samuel ismindeki bir çocuklarının olduğunu yazmış. Tony mektubu okuduktan sonra okuduklarına inanamadı. 60 yılın ardından bir çocuğunun olduğunu öğrenmişti.

Trapani, Fox17’ye “Eşimin bana bunu neden anlatmadığını bilemiyorum. Hep çocuğu olsun istemişti ancak çocuğumuz olmamıştı. Sürekli çabalamıştık” dedi.

Son olarak şunları ekledi:

“Hayatım boyunca yüzünü görmediğim ve haberdar olmadığım bir oğlum varmış. Eşim benden bu mektubu sakladığından durumu şimdi öğrendim” dedi.

Tony, şokun etkisini atlatmasının ardından çocuğunu aramaya başladı.



Facebook sayesinde ise oğlunu buldu. Metro’nun aktardığına göre baba ve oğlun buluşması son dere duygu yüklü olmuş. Çocuk, bunca yıldır babasının kendisini istemediğini düşünüyormuş.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTony Tripani  kayıp  mektup