UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENERBAHÇE LİGİ 3. OLARAK BİTİRDİ!..

Maç sona erdi ve Fenerbahçe ligi 3. bitirdi.

FENERBAHÇE LİGİ 3. OLARAK BİTİRDİ!..

90+1'de Emmanuel Emenike şık bir golle durumu 3-1'e getirdi.
Maç sona erdi ve Fenerbahçe ligi 3. bitirdi. 22. dakikada Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe'nun golü ile   maçta öne geçiyor. 9. dakikada Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golü ile maçta eşitliği yakalıyor. 6. dakikada Adanaspor, Vladimir  Koman'ın golü ile maçta öne geçiyor. Kazanılan penaltı vuruşu   için topun başına geçen Vladimir Koman, kaleci Volkan Demirel'in   solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

Sarı- Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’la aynı puanda olsa da ikili averajda üstünlüğe sahip. Fenerbahçe’nin 3. olup Avrupa Ligi’ne daha geç başlama hedefini tutturması için bugün Adanaspor deplasmanında galip gelmesi yeterli olacak.

Puan kaybı yaşaması halinde ise Galatasaray’ın Konya karşısında takılmasını bekleyecek. Kanarya, 3. olursa, Avrupa Ligi’nde ilk maçına 27 Temmuz’da, 4. olursa 13 Temmuz’da çıkacak. Süper Lig’de son haftaya 61 puan ve averajla 3. sırada giren sarı-lacivertli takım, sezonu, aynı puana sahip Galatasaray’ın önünde yer alıp bu sırada bitirmek için mücadele ediyor.


Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu

Adanaspor: İrfan Can, Emre, Mauricio Ramos, Viera, Viera, Sami Can, Renan Foguinho, Tevfik, Koman, Cem, Ahmet, Vinicius

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Yiğithan, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Aatif, Sow

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFenerbahçe  Adanaspor