UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ'DEN BOŞANDIĞI EŞİNE ÇOK İNCE SUÇLAMA!..

Mustafa Ceceli Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

MUSTAFA CECELİ'DEN BOŞANDIĞI EŞİNE ÇOK İNCE SUÇLAMA!..

Mustafa Ceceli instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu cümleleri paylaştı:


“sustum belki hakikat açığa çıkar diye bekledim.. fakat ben sustukça daha da çarpıtıldı zaten zor olan bu süreç.. yıllardır süren fikir ayrılıkları çatırdattı önce evliliği, ardı arkası kesilmeyen kavgalar da kaçınılmaz sona getirdi bizi..

OCAK AYINDA BAŞLAYAN boşanma süreci sanki bir haftada olup bitmiş gibi lanse edildi.. boşanma kararımızdan çok sonra başlayan ilişkim sanki boşanma sebebi gibi gösterildi.. bu fotoğrafları basına kim ve kimlerin verdiği apaçık ortada zaten.. amaç; beni karalamak..

gizlice bilgisayarıma girip e-postamdan fotoğrafların fotoğrafı aylar önce çekilmişti zaten.. Nedense anlaşmalı boşanma protokolündeki istekleri yerine getiriline kadar beklenildi....

Daha fazlası çok fazlası var

ama oğlumun gelecekteki psikolojisi önceliğim olduğu için susucam ve devamını yasal yollardan çözücem..

şiddetli geçimsizlikle başlayan bu sürecin böylesine şiddetli bir karalamayla son bulmasına gönlüm razı değil.. Bu açıklamayı daha acı seyler yaşanmamasını umid ederek yapıyorum..

Sağduyunun ve vicdanların seslenişinin galip geleceğine inancım tam..”

Mustafa Ceceli paylaşımında Ocak ayında boşanma sürecinin başladığını ifade ediyor ama son bir ay öncesine kadar katıldığı programlarda boşanma için “Allah korusun” diyordu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMustafa Ceceli