UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERTEM ŞENER’DEN ARDA TURAN'A DESTEK!..

Arda Turan’ın gazeteci Bilal Meşe’ye uçakta saldırmasının yankıları devam ediyor. Arda Turan’a Rıdvan Dilmen, Hülya Avşar’dan sonra Ertem Şener de destek çıktı.

ERTEM ŞENER’DEN ARDA TURAN'A DESTEK!..

Ertem Şener, gazeteci Bilal Meşe ile Arda Turan arasında yaşananların ardından bir paylaşım yaptı.

Kendisine ait resmi Instagram hesabından Arda Turan ile olan bir fotoğrafını paylaşan Şener not olarak ise şunları yazdı;

Olayların iç yüzünü, yaşananları bilmeden "linç" girişiminde bulunmak en büyük hatadır. Kaç Arda Turan yetişiyor bu ülkede? Dünyanın en büyük kulübünde oynayan, dünyanın en özel oyuncularından birini harcamak mı niyetimiz?

İngiltere'de Terry " takım arkadaşının karısına göz koydu, ilişki yaşadı" o hala İngiltere'nin kahramanı !!! Messi vergi kaçakçısı " hırsızlıkla suçlandı " o Arjantin'in kahramanı !!! Benzema'nın Fransa milli takımımdan arkadaşı Valbuena'ya yaptığı hala akıllarda ve Fransızların umrunda değil !!! Ne Terry, ne Messi, ne Benzema böyle linç kampanyası ile karşı karşıya kalmadı.

Bu kadar olamaz, böyle olmamalı !!! Kaç Arda Turan'ımız var? Onun yaşadıkları ? Onun o süreçte başına gelenleri biliyor muyuz? Ben çok iyi biliyorum !!! Hiç tanımadığı adamı sırf Türkiye'den geliyor diye Barcelona'da evinde misafir eden, dünya yıldızları ile tanıştıran bir adamdan söz ediyoruz. Ama neyi anlatıyoruz ki ? Bizim kadar " adam harcamayı seven bir millet daha var mı?" Kompleksimizden kendimizi yakarız biz !!! Herkes şapkasını önüne, elini vicdanına koysun.

Benim dünya umrumda değil. O benim kardeşim. Yıllardır konuştuk, dertleştik, paylaştık. Arda bizden biri, sizden biri. Yaptığı yardımları, baktığı çocukları, bursları, sevindirdiği insanları ben bilirim. Bir kalemde adam harcamak, yerden yere vurmak zaten bize yakışırdı. Yine kendimize yakışanı yaptık. Seni seviyorum @ardaturan...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN