UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN’DAN SONRA BURAK YILMAZ DA MI BIRAKIYOR?

Burak Yılmaz'dan şok çıkış...

ARDA TURAN’DAN SONRA BURAK YILMAZ DA MI BIRAKIYOR?

Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı. TÜRKİYE A Milli Takım forması ile çıktığı 49 maçta tam 22 gole imza atan Burak Yılmaz da, yaşananların ardından flaş bir karar verdi...

Makedonya maçının ardından gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve tepki gösteren Arda Turan, Takım uçağında imza attığı olayın ardından Milli formayı bir daha giymeyeceğini açıklamıştı.

Düzenlediği basın toplantısında kaptan Arda Turan'ın, Ay Yıldızlı formayı bıraktığını açıklaması, Slovenya'daki kampta şok etkisi yarattı. Çünkü en yakın arkadaşları dahi Arda'nın böyle bir karar alacağını beklemiyordu. En yakın dostu Burak Yılmaz dahi...

Ve basın toplantısının Arda Turan'ın bu kararı, Burak Yılmaz'ı ve arkadaşlarını hem şok hem de demoralize etti. Bu karar sonrasında Arda Turan, Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldi.

İşte o toplantıda Burak Yılmaz sürpriz bir çıkış yaptı. Duygusal yoğunlukla birlikte Burak Yılmaz, "Bende bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dediği iddia edildi. Bu kararını " Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" diyerek Arda Turan’ın engellediği ifade edildi. (Hürriyet)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda turan  burak yılmaz